Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek a holnapi randira vagy ne?
Egy sráccal a harmadik randink lenne holnap, egy héten belül. Mivel rossz időt mondanak, megbeszéltük, hogy filmet nézünk. Viszont most megijedtem...mert a filmnézésből rendszerint szex lesz és ő is olyanokat ír facén, hogy kíván, szeretne velem lenni stb...Nem akarok vele lefeküdni. Nem érzem, hogy ő az igazi. (Zárójeles megj.: még be sem nedvesedem, ha a közelébe vagyok) Ráadásul egészen más, amikor facén beszélünk és mindig csalódok, ha személyesen látom... Az első randi az jó volt, meg is csókolt. A mai randin viszont halálra untam magam, végig én beszéltem őtőle meg csak azt hallgattam, mennyire el van fáradva és mennyire unja a munkáját.. Életunt embernek tűnt. Nem akarok egy numera lenni a sok közül, ha meg nem adom oda neki magam, akkor nem fog keresni... ha meg lefekszek vele, akkor sem...Istenem, még sosem dilemmáztam ennyit egy pasinál sem!
Mit tegyek?
Hazudjam azt, hogy behívtak dolgozni és nem tudunk talizni? Megtudhatnám azt is, komolyan akarja-e...Ha igen, utána is keresne.
Ráadásul barátnőm jön be a városba, nem láttam már hónapok óta...és őfelé húz a szívem.
21/l
Ha már hazugságon is képes vagy miatta törni a fejed, akkor az lenne a legbecsületesebb, hogy elmennél, és a szemébe mondanád, hogy nem tudod úgy szeretni, mint szeretnéd, és nem Ő számodra az igazi.
Utána akár a barátnőddel is találkozhatsz, hisz az a lány sokkal fontosabb Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!