Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen kinézettel tetszeni fogok a kiszemelt srácnak a holnapi randin? 17/L
smink: alapozó, pirosító, bézs szemhéjpúder, szempillaspirál szájfény.
Haj: Frissen mosva, vasaltan kiengedve
Ruha: fekete magassarkú csizma, farmer, fekete fölső ami elől gyöngyös hátul tiszta csipke, hozzá egy nagyon elegáns szürke hosszú kardigán bordó hosszú nyaklánc, bordó fehér kézitáskával. Szerintetek tetszeni fogok neki? :) Előre is köszönöm a válaszokat, eléggé izgulok...:D
smink: alapozó, pirosító, bézs szemhéjpúder, szempillaspirál szájfény.
Én egy kicsit soknak találom, bár kinek mi tetszik. Smink nélkül sokkal szebb minden nő, számomra legalábbis.
Sminknek szerintem elég alapozó,és szempillaspirál,illetve szájfény..Ez bőven elég.. :)
Leírva a többi jól hangzik,de kérdés,hogy Te hogy nézel ki,és hogy áll rajtad.. :)
Ha tudsz sminkelni csak akkor kenjél magadra ennyi szart. De szerintem első randit nem azzal kéne nyitni hogy eltakarod az arcod. Minél kevesebb legyen rajtad! :)
A ruha szerintem teljesen okés, csinos de nem túl kihívó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!