Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek a harmadik randira? Kialakulhat még a vonzalom?
Pár hete megismertem egy nagyon kedves, szimpatikus srácot, aki elhívott randizni. Bár abszolút nem jön be külsőre, gondoltam megadom neki az esélyt, hátha kialakul valami. Eddig kétszer találkoztunk, jól éreztem magam vele, jól elbeszélgettünk, de sajnos még mindig semmit nem érzek iránta, egyáltalán nem vonzódok hozzá. Ez még változhat? Találkozzak még vele, vagy nem érdemes tovább próbálkozni? Nem akarom becsapni, mert emberileg tényleg nagyon kedvelem.
24/L
Hát ebből friendzone lesz részedről,az első benyomás alatt kell a nőt megfogni,talán van még egy esély,de a 3. már értelmetlen időhúzás.Gondolom kedves veled,nem igazán igyekezett megcsókolni stb...
19/f
Na ja itt a bukta: "Bár abszolút nem jön be külsőre"
RONDA EMBER NE CSAJOZZON!
mert úgyse lesz belőle semmi, hiába rendes.
Ronda ember is csajozhat. Miért ne? Vannak ronda nők is.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, ne menj el a 3. randira. Ez már a hitegetés kategória lenne.
Én az első randin mindig megpróbálom megcsókolni a lányokat és 5-ből 4 lány hagyni is szokta.
Ha 2 randi alatt még nem csókolóztatok, akkor abból szerintem fix hogy nem lesz már semmi. (Ráadásul nem kis tini szüzek vagytok, hanem felnőtt emberek.)
21/F
Na ja mert a jóképűség ami genetika az persze "erény" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!