Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmenjek a harmadik randira?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek a harmadik randira? Kialakulhat még a vonzalom?

Figyelt kérdés

Pár hete megismertem egy nagyon kedves, szimpatikus srácot, aki elhívott randizni. Bár abszolút nem jön be külsőre, gondoltam megadom neki az esélyt, hátha kialakul valami. Eddig kétszer találkoztunk, jól éreztem magam vele, jól elbeszélgettünk, de sajnos még mindig semmit nem érzek iránta, egyáltalán nem vonzódok hozzá. Ez még változhat? Találkozzak még vele, vagy nem érdemes tovább próbálkozni? Nem akarom becsapni, mert emberileg tényleg nagyon kedvelem.

24/L

2015. febr. 15. 19:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem adtál neki jeleket, akkor mégis miért vártad volna, hogy komolyabban kezdeményezzen? Valójában szerintem csak a saját lelkiismereted megnyugtatására adtál neki esélyt, nem azért, mert úgy gondoltad, hogy ebből bármi komolyabb is lehet. Kemény lesz, amit írok, de szerintem hazudtál önmagadnak és neki is, mert ha tényleg úgy gondoltad volna, hogy komolyan esélyt adsz neki, akkor te is tettél volna valamit az ügy érdekében, legalább annyit, hogy kimutatod, szabad az út. De így legalább megnyugtathatod magad, hogy á, én adtam neki esélyt, találkoztam vele, nem kezdeményezett, eldobhatom.
2015. febr. 15. 20:27
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem az a gond, hogy nem kezdeményezett, hanem hogy nem vonzódom hozzá, és pont ezért nem is adtam jeleket felé. Lehet hogy nekem is jobban kellett volna igyekeznem, de nekem sajnos még a csókolózás sem megy azzal, aki iránt nem érzek valamit.
2015. febr. 15. 20:36
 13/15 anonim válasza:
Ha egyáltalán nem találod vonzónak, akkor kár erőltetni. Van olyan, hogy lassabban alakul ki vonzalom, de ha úgy indulsz neki, hogy abszolút nem jön be, akkor erre elég csekély az esély. Ha korrekt akarsz lenni, ne menj el a harmadikra és minél előbb mondd meg neki, hogy mi a helyzet.
2015. febr. 15. 23:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Mond is mg neki ne kertelj: Olyan ronda vagy, hogy soha az életben nem lesz senkid. A te arcod csak anyádnak tetszik. Menj és rondáskodj máshol, te undorító férg.
2015. febr. 15. 23:08
 15/15 anonim válasza:

Ez érdekes, hogy véletlenül ezt a kérdést dobta ki. Én is ilyen szituációban voltam nemrég, csak pont a másik oldalon. Legalább kicsit közelebb kerültem ahhoz, hogy mi járhat egy lány fejében ilyenkor...

Szerintem ilyen esetben már a másodikra is hiba elmenni, ha semmit sem érzel iránta, mert az is egy visszajelzés, ha elfogadsz egy újabb randi meghívást. Az hogy nem engeded közeledni, arra is utalhat, hogy neked csak gyors a tempó. Legalábbis nekem volt olyan barátnőm akivel pont a 3. randin jöttem össze, úgy hogy az előzőkön kb semmi sem volt, már majdnem le is mondtam a dologról. Aztán mégis csak adtam egy utolsó esélyt a dolognak, amit akkor jól tettem, mert egy 2 éves kapcsolat lett belőle...

28/f

2015. márc. 1. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!