A barátnőm tetszik neki? Miért?
Pár napja megismertem egy srácot. Nagyon megtetszett, rengeteget beszélgettünk, egyszer facebookon is. De a barátnőm is ráírt. Tudom, hogy neki nem tetszik, hisz még szerelmes az exébe. De ennek a srácnak valószínűleg megtetszett a barátnőm. Igen félénk vagyok olyan téren, hogy írjak a srácnak. És azt sem tudom, hogy hogy tudnám a barátnőm tudtára hozni, hogy nagyon zavar, hogy beszélget azzal a fiúval.
Mit tegyek? :/
Válaszolok ha már a sok "gyökér" nem képes.
Először is veszel egy marha fejet, amit teliholdkor egy boszorkány csillagközepébe teszel ami körül van egy Dávid csillag a csillagok minden ágához teszel egy hupike törpike figurát, mindezt a laptopod tetején miközben meg van nyitva bnőd és a fiú adatlapja. Kell még egy élő csirke aminek lecsapod a fejét közpe kántálod a következőt térden állva 32° észak keletnek "Ídes anyám Ídes apám jönni nagy fekete fiú mutatni hosszú lécet ráülni lécre de annak eltűnni fele Ídesanyám Ídesapám fiú kihúzni léc valami fehér csorogni szoknya alól"
ha a gyereknek nem kellesz akkor nem kellesz. Ennyi a sztori.
amúgy gratula a barátnődhöz. Ha ilyen tehetséggel alakítod a kapcsolataidat,akkor inkább találomra válasz magadnak pasit. Jobban jársz hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!