Lehettek olyan zavarban, hogy tetszik valaki és ezért bunkók vagytok? Ez taplóság?
Az bunkóság, ha egy fiú, akivel elvileg bejövünk egymásnak, nem köszön az utcán, hanem azonnal, zavartan elveszi rólam a pillantását? Pedig látszott rajta, hogy megismert.:(
Párszor már beszéltünk, de csak egy konzultáció miatt, viszont sokszor nézzük egymást és elvileg köszönőviszonyban vagyunk.
Lehet, hogy félreértelmeztem, vagy csak bunkó szegény? 21/L
elvileg köszönő viszonyban vagytok , akkor nem feltétlenül bunkó , csak kb. annyira határozott, mint te és valszeg' inkább "elmenekült" minthogy kockáztasson.
---> pl. rád köszönön és (tegyük fel hogy te jössz zavarba vagy bármi egyéb )nem köszönsz vissza esetleg értetlen fejet vágsz = CIKI
ha le akarod tesztelni , akkor legközelebb ha összefutsz vele , akkor köszönj neki előre és közben figyeld a reakcióját.
(tudom, hogy az nem így írja elő, meg nem szokás, de néha azért félre lehet tenni az egót)
* javítva
(tudom, hogy az ...ETIKETT... nem így írja elő, meg nem szokás, de néha azért félre lehet tenni az egót)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!