Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszik egy fiú, de összejötte...

Tetszik egy fiú, de összejöttem egy másikkal akit azt hiszem szeretek. De ez most így fura. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tetszett egy srác a suliból. Mèg most is, de semmifèle èrdeklődèst nem mutat felèm. Mondjuk, a haverja megkèrdezte, hogy bejön e nekem, a folyosón pedig nèzni szokott folyton. De nek keres. Semmi. Kezdtem feladni a dolgot ès beletörödni abba, hogy csak bekèpzelem az egèszet. Feladtam. Azóta összejöttem egy sráccal. Azt hiszem kedvelem.nagyon. de bármikor vele vagyok, az az èrzès fog el, hogy ha most nem lenne barátom, már lehet vele lehetnèk.

#Duplaazerelem
2014. máj. 20. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:
grupen?
2014. máj. 20. 19:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, kicsit rosszul fogalmaztam. De nagyon siettem:) hibákèrt is bocsánat..elsősorban nem az oltásokat várom, hanem a tanácsokat. Köszi :)
2014. máj. 20. 19:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Férfiként ezt most ösztönszerűen a legjobb "tipikus tinipitsa"-hangomon olvastam fel. Jó volt.
2014. máj. 20. 20:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Annyira birom azokat, akik mindenben a hibát keresik. Nem, nem vagyok tinipi*a. Leìrtam a helyzetem ès segìtsèget várok, NEM KIOKTATÁST! Siettem, probáltam összeszedni az egèszet, de kèpzeld el meg vagyok zavarodva. Ez látszik. Viszont a nagy egodat picit alrèbb tehetnèd ès inkább segítenèl. Lehet ez neked baromi vicces volt, hogy ' huhh hallod ezen de jót röhögtem ìgy este.' örülök..de komolyra vève a szót FÈRFI LÈTEDRE szimplán egy egoista bunko vagy:)
2014. máj. 20. 20:17
 5/5 DEXTER22 válasza:
En is jártam ezen az uton..èn ugy dontottem h elhagyom akkori baratnomet egy masikra aki tetszet mand egy honap utan vissza mentem hozá ugy h nem jartam nagy sikerel :D a te dontesed h be mered e valalni h elhagyod egy biztos kapcsolatott egy bizonytalanra ezt kell at gondolnod :)
2014. máj. 20. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!