Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan közeledjek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek egy olyan csajhoz akivel majdnem jártunk, de végül nem lett semmi mert összejöttem egy másikkal?

Figyelt kérdés
Nem akarom hogy úgy érezze hogy ha nincsen ló akkor jó a szamár, de a másik lány akkor jobban megfogott rá volt szükségem, viszont most hogy szabad vagyok szeretném vele szorosabbra fűzni a viszonyt, de azóta nem is beszéltem vele. Valakinek tapasztalat ilyen téren?
2012. ápr. 18. 13:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mond el neki azt, amit ide leírtál.
2012. ápr. 18. 13:36
 2/6 anonim ***** válasza:

figyelmesen-fegyelmesen-türelemsen :D

nekem is volt már...eleinte megvolt benne a jó adag távolságtartás, de szép lassan kinyílt...

de, ha normális csajjal kezded ő sem nyílik meg mindjárt egyből

2012. ápr. 18. 13:37
 3/6 A kérdező kommentje:

1. -nek

Szerintem elég furán hatna ha 2,5év szünet után odaálnék elé és megmondanám hogy veled is járni akartam de mégse, de azért most jöljünk már össze... Nincs ekkora pofám azért :D

2012. ápr. 18. 13:51
 4/6 Advocatus Diaboli ***** válasza:

De nem ezt írtad le fent...

Keress a csajban valami tulajdonságot akivel összejöttél, és mondd azt, hogy arra szükséged volt akkor, mert mit tudom én miért (találj ki valami indokot). De most egy komoly kapcsolatot akarsz, nem pedig csak csajozni, és ezért választod viszont most őt.

2012. ápr. 18. 13:55
 5/6 A kérdező kommentje:

Ezt a szünetet úgy értem hogy ennyi ideig nem láttam mivel volt barátnőm.

De ő vele sohasem jártam csak összeakartunk jönni, csak bekavart a másik csaj..

2012. ápr. 18. 13:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Sztem kíméld meg szegény lányt magadtól!Mára talán már elfelejtett.Ha akkor nem kellett nem is kell igazán.Csak most vagy jobban néz ki,vagy jó a szamár is alapon.
2012. ápr. 18. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!