Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Iszonyatosan bejön az angoltan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iszonyatosan bejön az angoltanárom. Hogyan közeledjek felé?

Figyelt kérdés
Mivel jövőre amúgy is iskolát váltok, nem lesz balhé emiatt. De sajnos alig ismerjük egymást, pár hete jött át hozzánk.
2012. ápr. 3. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
11%
sehogy
2012. ápr. 3. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Villamossal
2012. ápr. 3. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyonhülye, hát kézenfekvő, hogy írsz neki szerelmeslevelet ANGOLUL.
2012. ápr. 3. 20:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Harmadik.:DDD Szerintem sehogy.. Mondjuk nem tudom,mekkora a korkülönbség,meg fiú vagy,vagy lány,de nem hiszem hogy egy tanár,vagyis egy felnőtt egy diákba vagyis gyerekbe legyen szerelmes. Volt rá példa,hogy egyetemi tanárral,vagy gimi végén egy tanárral valaki összeházasodott,de attól fiatalabbként szerintem semmi esély rá. Én pl a Biosztanárúrba voltam szerelmes,aztán mostanra meg a fejem fogom,ahányszor eszembe jut,hogy 17 évesként egy 35 éves férfibe.. naja.:D
2012. ápr. 21. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!