Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatosan bejön egy fiú, a probléma csak az, hogy a barátnőm már hamarabb kiszemelte magának és szerelmes belé! Most mi a francot tegyek?
Furcsa: A nők mindig barátságokat adnak fel és összevesznek fiúkon, de fordítva a srácok mindig meg tudnak egyezni egy csajon. :D
Ha ezt a lányt tényleg barátnődnek érzed és úgy gondolod hogy ezt ő is megtenné érted, akkor te is hagyd a srácot.
Srácok között él az a szabály, hogy barát csaja tabu, még akkor is ha csak ismerkednek.
Mivel te lány vagy, te összefogsz veszni a barátnőddel pár bókért :)
Nem csak srácok között él ez a szabály.... -.-
Nálunk a barátnőm (bnőim) EX-pasija, -JELENLEGI-pasija és -KISZEMELT-pasija abszolút TABU.
Mivel a barátságunk nagyon értékes, egy pasi sem ér annyit hogy felrúgjuk dolgot... Kimondatlanul tudjuk ezt az aranyszabályt.
A ti barátságotok nem érhet sokat, ne haragudj...
23l
Rendben. Akkor hagyom a francba.
Amúgy ne haragudj kedves utolsó, nem mondtam hogy a legjobb barátnőmről lenne szó. Csupán a barátnőm, így nem érzem azt a fontossági sorrendet az ő személyével kapcsolatban.
Kérdező, ha nem a legjobb barátnőd, akkor más a helyzet. De attól függ milyen barát. Én minden esetre megpróbálnám megbeszélni a lánnyal a dolgot, ha közel álltok hozzá.
De nem irigylem a helyzetedet. De döntsd el magadban hogy megéri-e azért a fiúért odaadni a barátságodat.
Nem Fanninak hívnak.
Hát igen, de rájöttem, hogy igazi barátnőm, szóval nem akarok olyan szemét lenni, hogy bármi módon is ártanék neki (:
Átgondoltam az egészet és nem ér meg nekem annyit ez a fiú, ha mégis akkor pedig van még rengeteg időnk, hogy kialakuljon ez a dolog, közben úgyis elrendeződnek a viszonyok.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!