Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis mell probléma fiuk?
A párom olyan megjegyzést tett rám,hogy átlag alatt van a mellem mérete.Kisebb mint másoknak,de vannak nálam kisebb mellű lányok is.
Lehet igaza van,de rosszul esett!
Van olyan férfi akinek nem számít a méret?Szerethető a kis mell is?
Persze még ő haragudott meg,mert mertem mondani,hogy rosszul érintett,ahogy "tálalta" ezt nekem.
2 év után,most kezdte ezt mondani. :(
Nekem is pici melleim vannak, érzékenyen is érintett nagyon sokáig...most már elfogadtam. Szerintem a barátod nem akart rosszat, csak őszinte volt, a tények azok tények:D Egy volt pasim egyszer olyat mondott egy év után, hogy "összementek a melleid, nem?" ezek hülyék...nem kell magadra venni:) szereti ő is biztos!:)
23N
Az én páromnál biztos probléma lenne( nekem 80 D), de biztos van olyan akinél nem.
De azért akárki, akármit mond, nekem akkoris meggyőződésem, hogy átlagban a nagy melleket szeretik a pasik.
Emiatt nem kell haragudj a barátodra, ha szeret, szeretni fog annak ellenére is, hogy el tudná viselni ha nagyobb lenne.
ez hogyis van?
A:ami valójában jelképes kvázi kisebb mint egy izmos férfinek
B:ami már tenyérbevaló
C:ami nagynak mondható
D:ami sokak szerint túlzás de inkább mint az A
jó a megállapítás??
én mondjuk nem melltartóméretek szerint osztályzok hanem hogy működik e a mellszex.tudjátok amikor a 2mell közé beteszi az ember a farkát amit aztán a lány közreszorít és mehet a menet(csak azért írtam le hogy ha valaki mégse tudná ne kelljen rákérdeznie)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!