Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis mell probléma fiuk?

Figyelt kérdés

A párom olyan megjegyzést tett rám,hogy átlag alatt van a mellem mérete.Kisebb mint másoknak,de vannak nálam kisebb mellű lányok is.

Lehet igaza van,de rosszul esett!

Van olyan férfi akinek nem számít a méret?Szerethető a kis mell is?

Persze még ő haragudott meg,mert mertem mondani,hogy rosszul érintett,ahogy "tálalta" ezt nekem.

2 év után,most kezdte ezt mondani. :(

2011. okt. 19. 23:01
1 2 3
 11/27 tsz-tag ***** válasza:
de ugyanez a hajszín meg a bőrszín is:D régebben sok kérdés volt az oldalon a hófehér bőr szép e kérdéssel, meg hasonlókkal, szép a fehér is, a kreolig bezárólag:D na jó meg a félvér négerekkel, a latinokkal, súlyra pedig vékony vagy átlagos, vagy szexisen teltebb( na azért ne 80+) :D én majdnem mindenevő kis disznó vagyok :$
2011. okt. 19. 23:20
 12/27 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten a kis tenyérbemászó melleket szeretem.
2011. okt. 19. 23:28
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában valahogy a kis mell egyre jobban divatba jön. Talán azért, mert az elmúlt évtizedekben az amcsi filmekben alaposan átestek a ló túloldalára. Ha megnézzük, azóta már Hollywoodban sem a görögdinnyék hasítanak. Lehet hogy pár év múlva ilyen kérdésekkel lesz tele a gyakorikérdések.hu:

Nagy mellem van, mit csináljak?

Hogyan lehetne kisebb?

Nagy mell probléma fiúk?

2011. okt. 19. 23:29
 14/27 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem egyáltalán nem fontos, egy párkapcsolatban ahol 2 ember szereti egymást. Persze esztétikusabb egy nagyobb mell, de a szexben nem fontos. Az említett "mellszex" nélkül is meglehet lenni, ha mondjuk fontosabb az hogy szeretsz valakit, szép az arca és kerek a feneke! Nekem speciel ezek a tapasztalataim. 24 éves létemre sosem okozott problémát hogy kis mellem van, mert sok plusz dolog háttérbe szorítja a "hiányosságom". Nem kell ezen rágódnod, mert nem leszel ettől kevésbé nőies... A pasid pedig 2 évig nem említette, tehát azért elvan velük.
2011. okt. 19. 23:36
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
Csak a nagy mell a jó, a kicsi az genetikai baki.
2011. okt. 20. 00:14
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
Ha a lányok egy része nem szereti a kopaszodó pasikat, akkor mi férfiak egy része meg ne szeressük a kis melleket. Így fair nem? Az úgy nem jó, hogy ők nem szeretik azt, mi meg eltűrjük ezt. Itt legyen hajbeültetés, ott legyen szilikon így az igazi.
2011. okt. 20. 00:16
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld én egyenesen a kisebb mellek rajongója vagyok. :)
2011. okt. 20. 00:28
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: ma 00:28

csatlakozom...

2011. okt. 20. 00:54
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Már többször volt itt ilyen jellegű kérdés, tévhit az, hogy a férfiak nagyobb hányada a nagy melleket szereti. Nekem is a közepes (arányos) vagy a kicsi tetszik jobban.

33/F

2011. okt. 20. 07:14
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

nekem is kicsik a melleim, de én megvagyok velük elégedve, sőt, szeretem is őket:) kicsik, de formásak:) és szerintem ez így jobb is, a nagy mell korán elkezd lógni ha nem viselsz állandóan melltartót...

21L

2011. okt. 20. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!