Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja minden nő ezt?
Hol is kezdjem? Talán először magamról egy kicsit, hogy érthető legyen a problémám.
32 éves, eléggé jóképű férfi vagyok, kellő adag magabiztossággal. Sportoltam/sportolok most is, ez látszik is rajtam. Nagyon jól keresek, ez is látszik rajtam.
Ezeket csak azért írtam le, hogy érthető legyen, hogy az ismerkedés soha nem okozott különösebb problémát, most meg pláne nem.
Az elmúlt időszakban számos randim volt 24 évestől egészen 30 éves korú nőkkel. Mind csinos, művelt(nek tűnő), intelligens, diplomás volt.
A gondom azzal van, hogy ezeken a randikon, szinte kivétel nélkül mindig oda lyukadtak ki a hölgyek egy-másfél óra beszélgetés után, hogy mennyit keresek, milyen autóm van, hová szoktam járni nyaralni, van-e megtakarításom és mennyi, stb.
Én nem tudom, hogy most tényleg ez-e a tendencia, vagy csak nekem volt "szerencsém" kifogni ezeket a típusú nőket?
Tényleg minden nőt már csak a pénz érdekel és nem kíváncsi a másik személyiségére, érzelmeire? Ez eléggé elkeserítő, ha így van.
Érdekes!
- Az ember szinte semmit nem változott az elmúlt ötven év alatt.
Engem annyira érdekel az anyagi háttér, hogy nálam ne legyen szegényebb!Ez ki is szokott általában úgyis derülni pár randi alatt.
Szóval sajnos ilyen világot élünk kedves kérdező.
Ez szerintem is elég pofátlan kérdéssorozat. Oké, hogy szoktál-e nyaralni meg hova szeretsz menni az még hagyján, az akár témaindító is lehet, de hogy a fizetésed és megtakarításaid is kérdezik, az már bőven pofátlan kategória.
Ha ez az általános, akkor elég elkeserítő. Mert oké, hogy az anyagi biztonságot is keressük, de így direkt rákérdezni az elején... Én csak akkor tudtam meg pontosan, mennyit keres a párom, miután összeköltöztünk. Azaz, amikor kerestük az albérletet, hogy tudjuk, mennyit engedhetünk meg magunknak. Egyébként sosem volt téma a pénz. Az a kapcsolat, ami ilyen témákból indul ki, elég sekélyes lehet, a helyedben örülnék neki, hogy ebből nem lett több.
Hát nem tudom, ha elfogy a téma egy 1-2. randin, nekem eszembe nem jutna olyanokat kérdezni, hogy mondjuk tud-e rakottkrumplit készíteni, vagy hogy takarításkor a porcicákat is kiszedi-e a sarokból?
Egyébként nem plázacicák és luxusk...-k voltak, mondom, értelmes, intelligens nők, tehát ezzel nem volt probléma.
Nem jó nőkkel randiztál. Valamiért mindig beleválasztasz.
Én pl soha nem kérdezek ilyeneket. De lehet, hogy azért, mert 33 éves koromra megteremtettem magamnak a családvállaláshoz szükséges feltételeket, ezért nem várom el, hogy eltartsanak. Nem vagyok egy kimondott emanci p nci, csak láttam, milyen sors vár azokra a nőkre, akik nem tudnak önállóan helytállni, s mintegy fagyöngyként fonódnak a férfira.
Mondjuk lehet valami abban, hogy a svájci frank alapú hitelekről valóban jobb az első randin tudomást szerezni;-D
Tőlem meg elmenekülnek a pasik, mert családot szeretnék:-) Csak azt nem értik meg, hogy nem mindenáron és nem akárkitől.
7-es, hát szerintem is elég elkeserítő. Gondolhatod, hogy nem a hölgyeken múlt, hogy nem lett folytatása a randiknak.
De most tényleg, mit tud csinálni az ember? Randizzak kevésbé csinos és jól kinéző nőkkel? Ez sem megoldás, mert azért nekem is vannak igényeim és elvárásaim.
Vagy járjak pecsétes melegítőben, hogy még véletlenül se látszódjon az anyagi helyzetem?:))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!