Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja minden nő ezt?
Hol is kezdjem? Talán először magamról egy kicsit, hogy érthető legyen a problémám.
32 éves, eléggé jóképű férfi vagyok, kellő adag magabiztossággal. Sportoltam/sportolok most is, ez látszik is rajtam. Nagyon jól keresek, ez is látszik rajtam.
Ezeket csak azért írtam le, hogy érthető legyen, hogy az ismerkedés soha nem okozott különösebb problémát, most meg pláne nem.
Az elmúlt időszakban számos randim volt 24 évestől egészen 30 éves korú nőkkel. Mind csinos, művelt(nek tűnő), intelligens, diplomás volt.
A gondom azzal van, hogy ezeken a randikon, szinte kivétel nélkül mindig oda lyukadtak ki a hölgyek egy-másfél óra beszélgetés után, hogy mennyit keresek, milyen autóm van, hová szoktam járni nyaralni, van-e megtakarításom és mennyi, stb.
Én nem tudom, hogy most tényleg ez-e a tendencia, vagy csak nekem volt "szerencsém" kifogni ezeket a típusú nőket?
Tényleg minden nőt már csak a pénz érdekel és nem kíváncsi a másik személyiségére, érzelmeire? Ez eléggé elkeserítő, ha így van.
39-es, Az a baj, hogy bántóan megfogtad a lényeget. Ugyanis tényleg, a testem olyat akar, aki "nagyon bejön" és ha már csak meglátom, feláll tőle, de az eszem meg olyat, akinek nem a pénz számít, hanem én.
Ez a jó nagy ellentmondás, mi?:))
Áruld már el légyszi,milyen külsőre az a csaj aki neked nagyon bejön?
Milyen volt a legutolsó ilyen csaj?
Kiváncsi lettem.
Szerintem tisztázd magadban mit szeretnél,az a legfontosabb lépés. Nem a lányok a hibásak(lehet nem ezt szeretnéd hallani) de mondjuk egy olyan fiatal nőtől aki sokat foglalkozik magával és egzisztenciálisan biztosított az élete, ne várd hogy ne legyen anyagias.
Utolsó vagyok
nélkül mindig oda lyukadtak ki a hölgyek egy-másfél óra beszélgetés után, hogy mennyit keresek, milyen autóm van, hová szoktam járni nyaralni, van-e megtakarításom és mennyi, stb
mondjuk aki ilyet megkérdez az első randin az elégé bunkó,kb. mintha luxusk..va lenne.
Én nő létemre ilyet nem mernék egy férfitől megkérdezni és isszonyatosan zavarna ha bármi ilyen jellegűt kérdeznének tőlem. Akinek pénz kell az menjen dolgozni és keresse meg magának! Párkapcsolatot ne az üzleti érdekkel fonja össze! utolsó
Ha találkoznál egy ágról szakadt lánnyal aki olyan szegény mint a templom egere, de életed leggyönyörűbb nője akivel eddig találkoztál. Természetesen feleségül vennéd majd egy idő után ő is anyagiasá válna a gazdagságban melletted.
A nők ilyenek,ezen felesleges rágodnod......
17.
Kicsit összetetten fogalmaztam és csak azt mondom, hogy sokan azok közül, akik elértek valamit. Legyen férfi vagy nő, kicsit fenn hordja az orrát.
Én is egyetemre készülök, jól tanulok, a barátom is egyetemista, de semmivel sem érzem magam többnek mint akinek csak szakmunkása van. Én sem vagyok beképzelt és nem is akarok az lenni, ettől függetlenül nekem van sok ismerősöm akik okosak és sokszor még egymást is lenézik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!