Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja minden nő ezt?
Hol is kezdjem? Talán először magamról egy kicsit, hogy érthető legyen a problémám.
32 éves, eléggé jóképű férfi vagyok, kellő adag magabiztossággal. Sportoltam/sportolok most is, ez látszik is rajtam. Nagyon jól keresek, ez is látszik rajtam.
Ezeket csak azért írtam le, hogy érthető legyen, hogy az ismerkedés soha nem okozott különösebb problémát, most meg pláne nem.
Az elmúlt időszakban számos randim volt 24 évestől egészen 30 éves korú nőkkel. Mind csinos, művelt(nek tűnő), intelligens, diplomás volt.
A gondom azzal van, hogy ezeken a randikon, szinte kivétel nélkül mindig oda lyukadtak ki a hölgyek egy-másfél óra beszélgetés után, hogy mennyit keresek, milyen autóm van, hová szoktam járni nyaralni, van-e megtakarításom és mennyi, stb.
Én nem tudom, hogy most tényleg ez-e a tendencia, vagy csak nekem volt "szerencsém" kifogni ezeket a típusú nőket?
Tényleg minden nőt már csak a pénz érdekel és nem kíváncsi a másik személyiségére, érzelmeire? Ez eléggé elkeserítő, ha így van.
22-es, Soha nem beszélek pénzről, munkáról.
Hát, szerintem 15-17 évesen még elmegy, hogy sétálunk a parkban, de 32 évesen ez már szerintem nem, tehát muszáj beülni valahová.
25-ös, értem én, hogy mit mondasz, hogy Mátyás király álruhában a nép között:)), de ezzel az a baj, hogy akkor az már nem én vagyok, a másik meg, hogy úgyis kiderül előbb-utóbb.
igazából valahogy nekem kéne azon változtatnom, hogy ne ezeket a típusokat találjam meg. Csak ezt nem tudom, hogy...
Legyünk kíméletlenül őszinték. A férfiaknak szex kell tudatalatt egy kapcsolatban, a nők anyagi biztonságot akarnak.
De az, hogy az első randin az anyagi helyzeted kerül szóba, nem vall valami nagy gyakorlatiasságra tőlük. Lehet nem is voltak olyan intelligensek, ha ezt a témát ilyen hamar felhozták. De sajnos be kell vallani, ez ebben a korban már szempont lehet. Úgy számítanak, hogy ha esetleg komoly.kapcsolatra kerülne sor, jöhet a család és az anyagi biztonság.
Nem írom le a koromat, mert akkor kívülről nézve semmit nem számítana a véleményem, de bőven belelátok az ilyenekbe.
És jön a tündérmese rész: ki ne álmodna gazdag pasiról?
"A férfiaknak szex kell tudatalatt egy kapcsolatban, a nők anyagi biztonságot akarnak."
Egyetértek, annyival kiegészítve, hogy talán nem is tudat alatt.
De most akkor én meg kérdezzem meg az első randin, hogy lenyeli-e?:))
25 vagyok újra.
Szerintem nálad van egy "bizony női kategoria" ami bejön neked és ezért ebben keresgélsz, de ezeknek a nőknek a nagyrésze anyagi központú. Sajnos sokan belefutnak abba a hibába hogy egy "bizonyos kategoriába" keresgélnek sorozatosan és mindig hasonló pasikba/csajokba futnak bele. Mert akik "hasonló kategoriások" azok hasonlítanak nagy vonalakban.
Szerintem azok a csajok akik neked tetszenek azok:
-tanultak
-anyagilag függetlenek mert keresnek
-jó munkájuk van
-jó megjelenésűek
-adnak magukra
-csinosak
-ápoltak
-legalább középosztály,igy is élnek
-más jól szituált pasi is eltudná képzelni ezeket a csajokat őket az oldalán
Csak ezek a csajok tudják nagyon is tudják hogy kik, van önbizalmuk és magas önértékelésük a társadalmi pozíciójuk miatt és ezáltal van igényük az anyagi biztonságra.
Mivel az életük egy nagyrésze erről szól (tanulmányok,munka,megjelenés finanszírozása..).
Szerintem vagy átlépsz ezen hogy az "anyagiakra mennek" és összejösz egy olyan csajjal aki tényleg tetszik mint nő, vagy megprobálsz egy "kategoriával" lejjebb keresgélni átlagos lányok között akiknek nem számít ennyire a pénz és a magas életszínvonal.
Tudod a jót könnyű megszokni :)
24/L
36. vagyok
Nem hisszem hogy ismernénk egymást, csak van jó néhány hozzád hasonló "kategoriás" pasi aki így gondolkodik. Meg vannak a hasonló "kategoriás" csajok. Mindegyikből ismerek néhányat baráti körből. Ennek alapján írtam a hozzászólásom. Szerintem magadban kéne tisztázni hogy olyan nőt akarsz aki "nagyon bejön" mégha a pénzre fájj a foga is..Vagy olyan is jó lenne akinek nem a pénz a célja de sokkal egyszerűbb és átlagosabb.
Lehet hogy van olyan aki mind a két feltételnek megfelel,de ritka és baromi nagy szerencse kell hogy megtaláld.
38-as, egyáltalán nem fontos, hogy vezető szerepben dolgozzon, sőt! Kevésbé csinos alatt mit értesz?
Kell, hogy első ránézésre megmozdítson bennem valamit, ez tény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!