Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elvesztette volna az érdeklődé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztette volna az érdeklődését irántam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van valaki akivel úgy egy hónapja randizgatok, és körülbelül fél éve ismerjük egymást. Barátokként inditottunk, majd megtudtam, hogy többet akar, és adtam magunknak egy esélyt.. az elején nagyon érdeklődőnek tünt, az üzeneteimre azonnal válaszolt, kereste a társaságomat, ha a közelében voltam mindig megérintett vagy valami, ha pedig egyedül voltunk mindig meg akart csókolni. Mostanában egyre inkább úgy érzem hogy kezd alábbhagyni az érdeklődése. Az üzeneteimet gyakran láttamozza és órák múlva ír csak vissza, nem keresi annyira a társaságom, ha pedig meg akarom csókolni, puszivá alakítja. Elmondtam neki hogy kezdek beleesni, de arra sem reagált. Szereti hallani, többször kimondatja velem, de ő egyszer sem mondja.. A közös baráti társaságunk előtt mindig figyelmesnek tünik, és olyan mintha tényleg odáig lenne értem, de én kezdek elbizonytalanodni vele kapcsolatban. Mit gondoltok? Érdemes próbálkoznom vele vagy inkább el kéne engednem a dolgot mert ő is elengedte már?

Néhányszor azért rákérdeztem mi a helyzet, hagyjuk ha nem érdeklem, de arra mindig azt mondta, hogy butaság az egész, ne gondoljak ilyenre, és hogy sokszor ő nem tudja hogy én akarom e egyáltalán ezt az egészet.

Köszönöm a válaszokat!

#szerelem #kapcsolat #szakítás #randevú #Elvesztett érdeklődés
tegnapelőtt 19:15
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Ha szimpatikus, akkor bátorítsd azzal, hogy megpróbáljátok!
tegnapelőtt 19:28
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem amint megkaparintotta magának azon nyomban meg is unt. Amolyan cél voltál amit elért és már nincs benne az a küzdelem.
tegnapelőtt 19:48
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem ez olyan tipus ahol mindig a nőnek kell pitiznie meg bizonygatnia meg tapadnia mert ő aztán nem hiszi el meg félénk meg ilyenek.

Igy mindig a nőnek kell labtörlősködnie állandoan.

A nő meg egyszersem kapja hogy a pasi bizonyitana bármitis. Ugy kell morzsákat szedegetnie pl ha egyszer kinyögi hogyvszeret azt fel kéne írni is mert nem mkndja utana félévig se.

tegnapelőtt 21:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Én valahol azt érzem, hogy manipulálni akar téged. Valószínűleg egy "rajongó" kell neki.
tegnap 10:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Valami beteg lelki szegeny ember .. neki a trofea mutogatasa es a kifele szineskedes a fontos.. szakits ezzel a khotsog bohoccal.
tegnap 10:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát, tekintettel hogy tegnap este 5 óta csak láttamozott, úgy döntöttem nem fektetek bele több energiát. Köszönöm a válaszokat!
tegnap 11:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Talán jobb lenne hagyni, már az előjelek sem jók
tegnap 13:56
 8/8 anonim ***** válasza:

6

Bölcs döntés.

tegnap 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!