Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túl hamar feküdtem le vele,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl hamar feküdtem le vele, és most úgy érzem elvesztette az érdeklődését irántam. Hogyan tudom ezt helyrehozni? És miért van ez így a pasiknál?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 18:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Egyszerűen csak nincs kellő tapasztalatod és nem tudod eldönteni kivel lehet hamarabb és kivel nem.
tegnapelőtt 18:21
 2/10 anonim ***** válasza:
25%
Helyrehozni úgy tudod hogy olyat teszel amit más nőtől nem kap meg
tegnapelőtt 18:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Helyrehozni? Jól jártál. Ha később fekszel le vele ugyanígy reagált volna vagy max kitáncol még előtte.

Aki elveszti ilyen után az érdeklődését annak csak szexre kellettél.

tegnapelőtt 18:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Ennek így annyi,nem tudod fenntartani a figyelmét.
tegnapelőtt 18:29
 5/10 menta34 ***** válasza:
26%
Valószínű nem azt kapta amire gondolt, azért vesztett az érdeklődésből. Ennek nincs köze ahhoz, hogy túl hamar feküdtél-e le vele.
tegnapelőtt 18:53
 6/10 A kérdező kommentje:
Ha nem azt kapta, amire gondolt, miért mondta, hogy nagyon jó volt, és szeretne még velem találkozni? Terveztük is a következő találkozót, de mindig van valami kifogás..
tegnapelőtt 19:03
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Sok pasi az egyből fekvő lányokat nem tartja sokra. Belefutottál egy ilyenbe.
tegnapelőtt 20:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó volt neki, tökmindegy milyen hamar történt, akarni fogja újra.
tegnapelőtt 20:30
 9/10 menta34 ***** válasza:
#6 mert valószínű jobb volt annál mint ami nélküled lenne... :)
tegnapelőtt 20:31
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi ismeretség után feküdtél le vele? Szerintem pontosan jo idöpontban történt. Huzott a noteszkájába egy strigulát. Ha elöbb, ha késöbb történt volna meg, az eredmény akkor is ez lenne. Csak levadászott és ennyi. Ne reménykedj folytatásban, inkább ird meg neki, hogy részedröl ennyi elég volt. Az uj pasid sokkal férfiasabb.
tegnapelőtt 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!