Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha teljesen elvesztettem a szexuális érdeklődésemet a férjem irányába?
Nagyon megritkultak az együttlétek amióta megszületett a gyerekünk. Számtalanszor próbálkoztam nála, kezdeményeztem, de ő szinte mindig visszautasított (nem változott az alakom sem szülés után). Most már ott tartok, hogy ha Ő kezdeményez, akkor már én nem akarom, mert az jár a fejemben, hogy biztosan csak azért akarja, mert "muszáj". Én pedig már azért nem akarok kezdeményezni, mert félek az ujabb visszautasítástól.
Vannak itt olyanok, akik így élnek?
A megcsalàs nem opció, mielőtt ír nátok. Szeretem a férjem.
Pár gondolat a leírtakhoz...
"ő kezdeményez már én nem akarom" - ha nincs pozitív visszacsatolás akkor mindenkinek előbb-utóbb elmegy a kedve, ez természetes. Ezért érzed azt, hogy biztos csak "muszájból" kezdeményez.
Általános tipp:
- Szemrebbenés nélkül fogadd el amikor a párod kezdeményez! Ne a negatív dolgot keresd, lásd, hanem azt hogy kíván.
- Figyeld meg, hogy mikor, mi az ami igazán beindítja (bár ha férj-feleség vagytok akkor már tudni kellene).
- Beszélgessetek nyíltan a szexualitásról, kit mi indít be, mire vágyik, mik a titkos fantáziái. Ennek során nincs rossz, vagy jó válasz (ezt hangsúlyozd is neki!) mert csak az számít amit mondani akar, hogy megismerd.
- A fenti kettő pont eredőjeként: hozd azokat a dolgokat ami beindítja, illetve ha van olyan fantáziája ami neked is fekszik akkor hajrá!!!
Beszélgess vele! Sokat!
Tabuk nélkül 100%-os őszinteséggel!
Nálunk eddig mindig megoldotta a problémát.
Ha van még dolgotok egymással, akkor az első szex rögtön a beszélgetés után kezdődik felajzott állapotban! ;)
Sok sikert!
Nem egészen értem a tényállást. Számtalanszor kezdeményeztél nála de mindig visszautasított. És ez hogyan változott oda, hogy most pedig már ő kezdeményez és te utasítod vissza?
Azelőtt nem kívánt hirtelen meg kíván?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!