Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon csak ilyen vagy már elvesztette az érdeklődését irántam?
Barátnőm mondta hogy az egyik ismerőse érdeklődött felőlem. Rá pár napra elkezdtünk beszélgetni. Barátnőm azt mondta, hogy elég szűkszavú a srác és ritkán reagál az üzenetkre, viszont sokat van a telefonján.
Szóval elkeztdtünk beszélgetni. Első nap minden oké volt, már meglepődtem, hogy miért mondta azt barátnőm, hogy szűkszavú a srác. Az tény hogy ilyen röviden válaszolt, de volt olyan hogy kétszer is írt, ha órákmiatt hosszabb ideig nem válaszoltam. Viszont második naptól barátnőmnek igaza lett, mert ugye szűkszavúan válaszolt aztán le is seenelt. Utána küldtem neki snap-et, gondoltam akkor hátha rám ír. 1 perc alatt megnézte, de nem írt. Másnap ő küldött, én visszaküldtem. Gondoltam most fog írni, de nem tette. Csak rá pár órára írta hogy jól ment a francia félévije és minden oké.
A kérdésem, hogy szerintetek csak ilyen a természete vagy már nem akar tőlem semmit?
Rá kéne kérdezzek vajon? Mert én szeretnék valamit tőle. És állítólag ő is tőlem.
A suliban sok barátja van úgyhogy gondolom azért mégse olyan szűkszavú. Vajon csak telefonon keresztül az vagy már nem akar tőlem semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!