Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon csak ilyen vagy már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon csak ilyen vagy már elvesztette az érdeklődését irántam?

Figyelt kérdés

Barátnőm mondta hogy az egyik ismerőse érdeklődött felőlem. Rá pár napra elkezdtünk beszélgetni. Barátnőm azt mondta, hogy elég szűkszavú a srác és ritkán reagál az üzenetkre, viszont sokat van a telefonján.

Szóval elkeztdtünk beszélgetni. Első nap minden oké volt, már meglepődtem, hogy miért mondta azt barátnőm, hogy szűkszavú a srác. Az tény hogy ilyen röviden válaszolt, de volt olyan hogy kétszer is írt, ha órákmiatt hosszabb ideig nem válaszoltam. Viszont második naptól barátnőmnek igaza lett, mert ugye szűkszavúan válaszolt aztán le is seenelt. Utána küldtem neki snap-et, gondoltam akkor hátha rám ír. 1 perc alatt megnézte, de nem írt. Másnap ő küldött, én visszaküldtem. Gondoltam most fog írni, de nem tette. Csak rá pár órára írta hogy jól ment a francia félévije és minden oké.

A kérdésem, hogy szerintetek csak ilyen a természete vagy már nem akar tőlem semmit?

2023. dec. 9. 17:53
A kérdező szavazást indított:
Szerintem még mindig akar valamit, csak ilyen a természete
Elvesztette az érdeklődését
11 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha barátnőd is azt mondta, hogy szűkszavú, meg te is ezt tapasztalod, akkor honnan jött, hogy nem ilyen a természete?:D Még figyelmeztettek is...
2023. dec. 9. 21:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Onnan hogs legelső nap nem ilyen volt. Mindig próbálta tovább vinni a konvót. Viszont most olyan mintha már egyáltalán nem akarna semmit. Egyből megnézi a snapjeim. De mégcsak nem is reagál rá. Ahogy elkezdtünk beszélgetni (első nap) nem ilyen volt.
2023. dec. 9. 21:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak első nap megpróbált más lenni, de hosszú távon nem tudta fenntartani. Ha nem vagy beszédes, akkor hiába próbálsz annak tűnni, hosszútávon fárasztó:') de ugye nem tud megváltozni, neked meg kevés, amit beszél, szóval jobb is, hogy most kiderült, hogy nem vagytok egy hullámhosszon:)
2023. dec. 9. 22:26
 4/6 A kérdező kommentje:

Rá kéne kérdezzek vajon? Mert én szeretnék valamit tőle. És állítólag ő is tőlem.

A suliban sok barátja van úgyhogy gondolom azért mégse olyan szűkszavú. Vajon csak telefonon keresztül az vagy már nem akar tőlem semmit?

2023. dec. 9. 22:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha élőben jobban kommunikál, akkor próbáld meg elhívni valahová, hogy ott folytassátok a beszélgetést, nekem is van olyan barátnőm, aki Facebookon csak "ok" "aha" "igen" szintén kommunikál, élőben meg le se lehet lőni:D egy próbát mindenképpen megér. Ha nem megy el, akkor nem akar semmit, ha benne van, akkor még van esély:)
2023. dec. 9. 22:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehetséges az is, hogy a francia félévije miatt nem volt annyira aktív.
2023. dec. 9. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!