Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elvesztette az érdeklődést,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztette az érdeklődést, próbálkozzak-e tovább?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel megismerkedtem, már sokat beszélgettünk és úgy érzem számomra fontossá vált. Mostanában viszont érzem hogy nem érdeklődik irántam egyáltalán, nem kezdeményez beszélgetést stb.

Szokott más fiúkról beszélni, nem tudom hogy csak féltékennyé akar tenni vagy csak a barátjának tart akivel megoszthatja ezeket is :/

2019. máj. 28. 21:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Próbálkozni még lehet. Lehet, hogy túl sok ideje nem léptél ezért akar féltékennyé tenni.
2019. máj. 28. 21:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Utóbbi, nem akar féltékennyé tenni. Párkapcsolat szempontjából ez így úgy látszik elúszott. Valószínűleg túl baráti módon közeledtél és nem úgy, mint aki össze szeretne jönni vele.

Azért sem kezdeményez már, mert a többi srác foglalja le a gondolatait, akikről beszélt. Ha baráti szinten szeretnéd tartani vele a kapcsolatot, akkor keresd továbbra is, de többel ne nagyon számolj. Illetve arra is számíts, hogy könnyen elhanyagolhat, mint ahogy most teszi, ha épp van egy új "kiszemelt".

2019. máj. 29. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!