Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbálkozzak még vele vagy hagyjam az egészet?
Van egy lány aki az osztálytársam már két éve,de igazán ebben a tanévben lettünk jóba. Összebarátkoztunk és az egyik legjobb barátom lett. Vagyis annál több.
Néhány hónappal ezelőtt azt vettem észre, hogy már másképpen tekintek rá. Beleszerettem. Nem mondtam el neki egészen három héttel ezelőttig, amikor is erőt vettem magamon és bevallottam neki mindent.(Én azt hittem, hogy ő is érez valamit irántam,mert volt néhány félreérhető kijelentése) Azt mondta,hogy ő nem érez így irántam.
Teljesen összetörtem, hisz ő az első 'igazi nagy szerelmem". Nem is tudok azóta másra gondolni csak rá. Egyszerűen nincs kedvem semmihez.
Megkérdeztem tőle, hogy egyáltalán tudna-e érezni irántam szerelmet.Erre azt írta,hogy nem lát rá reális esélyt, de soha nem mondja, hogy soha.Ez mit jelenthet? Van értelme még próbálkozni vagy hagyjam az egészet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!