Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy hülyének látszanék a majd írottak miatt, de én mindent nagyon cikinek tudok látni :/ ezért ui. : Komolyan írom az egészet?
Figyelt kérdés
Na szóval nem rég az egyik lány unokatesóm aki 2 évvel idősebb nálam, elkezdett hallgatni külföldi előadókat. Előtt nagyon elfogult volt Missh iránt. De ez pontos egy éve ilyen tél környékén volt. Azóta őt nem szereti, és Shawn Mendes-t hallgat.Viszont azt is mondta, hogy tetszik neki, szereti, és sokat tud róla. Aztán nekem is kezdett tetszeni. De én nem szoktam ilyenekről beszélni, csak *ő, a húgom meg *unokatesóm nővére. Mind a négyen lányok vagyunk amúgy. Rólam tudni kell hogy visszahúzódott vagyok. Akarom vagy sem nagyon nehezen tudok megnyílni beszélgetésekben, ha sikerül akkor kínosan érzem magam és legtöbb esetben sírok mikor itthon vagyok emiatt. De visszatérve az eredeti témához, "ő" nevezzük most csak Alexának. Azt állítja, hogy szerelmes belé. Én ritkán érzek így, sőt még csak 1-szer voltam, az is plátói. Leszögezem nem azt akarom hogy tudja hogy én jobban szeretem, csak hogy én is kitudjam mondani ha valami/-ki érdekel és tudjak róla beszélni. Szóval Alexának (igazából inkább Szandinak szoktuk hívni) bejön Shawn. Tud róla sok mindent, de nincs benne az a bizonyos "Mendes army vér" :') nekem ha eszembe jut egy király lekövetkeztetés, poén, mém, tény, akkor az valós és igaz, vagy már egy ismert Mendes army oldal kirakta utána hogy én kitaláltam, de nem mondtam ki, viszont néha utalgatok rá. :) És ezért gondolom én jobban illek a Mendes armyba, mert ide könnyebben beilleszkedtem. (Amúgy még soha sehova nem sikerült, ugyhogy ezért nagyon örülök, hogy fan lehetek) Instagramon vagy egy sztori oldalam. Onnan be is követtem pár Shawn Ff. Meg tények róla oldalt.(dec. 31-én) 5 napja regisztrált Alexa egy olyan instát hogy kirakja amiket tud róla. Én hozzászóltam az egyik posztjához, de nem tudtam hogy követem, azt se hogy az övé. Aztán fb-n elküldte a screenshotot róla, hogy "mi ez a komment?" Aztán azt hazudtam 4 napja kisorsoltam az oldalam, egy Mendes ff. Oldalnak, és gyorsan felnéztem instára és találtam 2 mp alatt egy olyat ami Shawn Mendes fanfiction sztorit ír, és az is "közkedvelt", 80 követővel rendelkezik.. Megírtam fb-n Alexának hogy ennek az xy. Csajnak adtam oda egy kisorsolás alatt, és nem tudok már belépni, ő is vmi fan, stb. Erre azt válaszolta hogy akkor az új tulaja az oldalnak posztolt volna. Annyit válaszoltam: hogy nem tudom mit művel az oldallal, majd biztosan posztol valamit. Erre azt mondta hogy "na mindegy hagyjuk lol" én küldtem nevetős fejeket. Ezt a gyanút sikerült sejtelem nélkül lerázni magamról.. de előtte karácsony 24 este is volt egy ilyen. Én és a húgom sokáig fent voltunk (és btw egy szobában vagyunk hugommal.) Az nap este hallgattam Shaen Mendest én is.. Reggel rám írt fb-n hogy a Húgom elmondta hogy Shawn-t hallgattam. :D De amúgy nekem egy szóval nem említette, nem is utalt rá, hogy "miért?". Csak utólag visszahallom hogy miket csinálok de ezt is leszögeztem nekik, hogy nem tetszik a szerelmes szar, nyálas meg nekem a Steve Antal, Tom Odell ezek amik bejönnek mint zenei műfaj.. és azthiszem ezt is elhitték, de még azt is mondták hogy ha hallgatok is nem baj, nem hari' mert az összes lánynak bejön stb.. de én tagadtam mindentől függetlenül. És most ott vagyok hogy akármennyire is mondok ilyeneket hogy mit hallgatok,meg nem jön be, fuj, akkor is Shawn-t hallgatok. Olcsó, de jó alibim van mindenre. Már tökre átírtam az életem történéseit, mindenki tudtára adva is, holott ebből semmi dem igaz, imádom, meghalnék érte. A kérdésem pedig az volna, hogyan mondjam ki úgy a gondolataim és hogyan fejezzem ki az érdeklődési köröm hogy ne érezzem magam gáznak? Bocsánat a kisregényért. :/2019. jan. 4. 11:52
1/7 anonim válasza:
Hát nekem meg annyi jutott eszembe a háromnegyedénél, hogy én komolyan olvasom ezt az egészet? xd
Egyébként én csak azt tudom mondani, hogy mindenki a saját gondolataiért, tetteiért felelős. Te nem vállalhatsz felelősséget egy másik ember gondolataiért, szavaiért... Egyszerűen kimondod. Nyugodtan megindoklod, ha szükséges, hogy mit miért szeretsz vagy nem szeretsz. De ezek után minden gyerekes cinizmust, bántást csak hűvös közönnyel figyelsz. Mert van neked egy életed, ahol azt szeretsz akit akarsz, akkor amikor akarod.
Persze nyilván ilyen utakat is végig kell járjál, hogy majd az légy, aki leszel... Csak ilyenkor persze gáz lépkedi ennek az útnak a kövein. :/
3/7 anonim válasza:
1es én jobb vagyok, én a 3. mondatnál abbahagytam :D
4/7 anonim válasza:
Öcsém komolyan mondom, legalább 10-20 agysejtem elpusztítottad ezzel a kis regénnyel. Kérlek soha de soha ne írj gyakorira, vagy hagyd abba a fogalmazásgátló ipari mennyiségű használatát
5/7 anonim válasza:
4# ne mondj ilyet mert felre erti fogamzasgatlora, amit nem szeretnenk ha nem hasznalna
6/7 A kérdező kommentje:
#1 Igen, ezen elgondolkodtam, értem, de még olyan nagy dolognak tudom felfogni ezeket, hogy komolyan nagy ügyeknek gondolom :/ nagy valószínűséggel csak annyi a probléma, hogy túl dramatizálok mindent.
2019. jan. 10. 00:39
7/7 anonim válasza:
Nagy úgy, hogy mindketten szeretitek Shawn Mendes zenéjét és hallgatjátok, merthogy hidd el ez nem szerelem, és ezt akàr bővebben is ki tudom fejteni, hogy miért. A zenehallgatás meg szabad dolog, mindenki azt hallgat, ami tetszik neki és két embernek nyugodtan tetszhet ugyanaz. Nincs olyan, hogy stipistopi Shawn Mendest máról csak én hallhathatom, mert még többezer ember hallgatja rajtatok kívül, megy a rádióban is stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!