Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónapja szakítottunk és egyszerűen nem tudok továbblépni, én komolyan nem tudom, hogy mit kellene már csinálnom. Valami ötlet?
A "foglald le magad, tereld el a gondolataid" és a "találj mást" nem jött be, maximum nagyon rövidke ideig... még mindig ugyanolyan rossz, mint az első napokban, kisírom a lelkemet is, szinte bármit megtennék, hogy ő is szeressen engem (nem, nem fogja kihasználni ezt, plusz, azért mégsem teljesen mindent)... 2 hónapot voltunk együtt, de fél éve ismerem. Elképzelni sem tudom az életemet nélküle még most sem, pedig már nem sok része van benne:( (tudom, hogy most ellent mondtam önmagammal)
Mégrosszabb, hogy majdnem minden nap látom őt. Segítsetek, kérlek, annyira borzalmas ez így :( Nem akarok nélküle élni sem
Ne ismerkedj más fiúkkal, még ilyen állapotban vagy. Tiszteld meg a másikat azzal,hogy ne búfelejtőnek használd. 1 hónap semmi,lehet még további két hónap lesz,míg túl teszed magad. Ezzel jár. Semmiképp ne ismerkedj mással , míg túl nem vagy rajta. Annak semmi értelme,nem tudod magad bele tenni szívvel.
Én tudom mit beszélek, kinőttem ebből a korosztálybol,és nem fogok hülyeségeket javasolni
1es: nem tud ismerkedni mással, hát bőg szerencsétlen egész nap, most írja.
Én is voltam így, bár én felnőtt koromban. Fél évig jóformán vegetáltam, alig ettem, semmi nem érdekelt, kerültem az embereket, sírtam...szóval nagyon gáz volt. Persze semmi és senki nem kötött le, hiába voltak körülöttem emberek.
Szép lassan jobb lesz. Hiába terheled magad mozival meg más emberekkel, úgysem tudsz figyelni rájuk.
Én 10 év után mentem szét a párommal, az azért.......na. Az azért úgy odaveri az embert a betonhoz. 1 év után kezdtem elhinni, hogy egyáltalán képes vagyok normálisan élni a mindennapokat.
Az első mindig nagyon gáz, úgy érzed összedőlt a világ és kész itt a vég. De hidd el nem így van. Sokan érzünk úgy, mint te, de valahogy kibírjuk. Beszélgess valakivel erről, úgy könnyebb. Mindig egy kicsivel könnyebb lesz.
35n
5os vagyok
Meg azt szerettem volna leírni, hogy en a baratommal szeptemberben szakitottam, es azóta se megy ki a fejemből. De érzem, hogy kezdek felejteni. A lényeg az, hogy 1-2 hónap alatt nem kell csodálkozni, ha nem sikerül, mert az igaz szerelmet elfelejteni rohadt nehéz... Sok kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!