Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem értem ezeket a lanyokat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem ezeket a lanyokat komolyan valaki segítsen?

Figyelt kérdés

Szóval van 1 lany akivel napizinten beszélek minimum 1-2órát. Es akkor is szinte mindenről és szinte sugározza felém a jeleket hogy tetszek neki és természetesen sugárzom neki a jeleket hogy ő is tetszik nekem. Csak az a bizonyos lány nem bír dönteni 2 fiú között. Köztem es az egyik baratom között. És mikor ezt megtudtam, (úgy tudtam meg hogy ő ezt elmondja az egyik baratjanak a baratja meg tovabb kuldi nekem screenshotban) és mikor szinte lelkem kiköpöm neki. És meg tudom hogy nem bir választani köztem és a barátom közt az egyszerűen nagyon felidegesít. És csak azt nem értem ezért engem miért csábít el ezért hogy aztan kessöbb meg eldobhason?

(Helyesírásért bocsi gyorsan írtam ezt) ui:. És nem vagyunk pindur pandúrok

#nők #szerelem #bonyolultak
2018. máj. 15. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:

“elmondja az egyik baratjanak a baratja meg tovabb kuldi nekem screenshotban”

akinek ilyen “barátai” vannak attól mit vársz ? :D

2018. máj. 15. 18:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Ja és bocs a röhejesen béna fogalmazásért de mint írtam siettem
2018. máj. 15. 19:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Talán ha nem facebookon beszélnél napi szinten két órát azzal a lánnyal, hanem mondjuk azt mondanád, hogy elviszed fagyizni, vagy meghívod egy sütire, már nem gondolkozna ilyeneken. Bírod őt? Akkor miért nem hívod randira? A lelked azzal köpöd ki hogy visszaírsz neki vagy mi? A nők a talpraesett fiúkat kedvelik. :D
2018. máj. 15. 20:21
 4/5 A kérdező kommentje:

20:21-es nek mondom hogy nem csak facebookon beszélgetek vele pld egy suliba járunk ő 7. Én 8.os vagyok ott is szoktunk beszélgetni.

De amúgy amit mondtál hogy hívjam ki arra viszont köszönöm a segítséget.

2018. máj. 15. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Èn a helyedben otthagynám, ha téged is választ, a barátod ott lesz tartalékban neki. Ha igazán érdekelnéd, nem gondolkozna azon kit válasszon.
2018. máj. 16. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!