Komolyan? Nem értem miért zavarja a lányokat hogyha a fiúk cigiznek, én is lány vagyok én is cigizek és nem olyan nagy dolog. Vagy hát legalábbis szerintem nem. Egy 14 éves lány
Számomra a következők miatt rossz a cigizés, én sem dohányzom, még ki se próbáltam és nem is fogom:
1. káros az egészségre
2. nagyon drága
3. a cigit követően büdös lesz az ember szája
4. nem szeretnék egy hamutállal csókolózni
5. a cigi füstje beleívódik az ember ruhájába, hajába, szóval olyan, mintha ő is dohányozna, miközben nem
6. sárgák lesznek tőle az ember fogai, körmei
24 N
A dohányzókat amúgy tényleg nem zavarja, mert:
ugyanolyan büdösek
jóval gyengebb a szaglásuk, ízerzékelésük.
Viszont fenti okokból egy nem dohányzó ezt nem tudja elviselni. Én meg beszélni se szeretek olyannal akinek akkor is árad a szájából a bűz ha éppen nem cigizik. Csókolózni hozzábújni végképp nem tudnék.
A másik pedig hogy kegyetlen sok pénz, tönkreteszi az egészséget, illetve az egesz lakás, az összes bútor bűzlik náluk, a falak meg mind sárgák. (tapasztalat, egyik szülőm is cigizik)
25+ N
Nah, 14 évesen cigizni....
Mi a jó a cigarettában?
Hogy megöl? Hogy függőséget okoz? Hogy büdös leszel tőle? Hogy besárgulnak a fogaid? Hogy szennyezed a környezeted? Hogy a nem dohányzó emberek tüdejét is gyilkolod?
egyetértek a 2X válaszolóval
csak pluszban én rosszul vagyok a cigifüsttől
szal fene sem akar úgy élni h állandó hányingerem van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!