Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Komolyan? Nem értem miért...

Komolyan? Nem értem miért zavarja a lányokat hogyha a fiúk cigiznek, én is lány vagyok én is cigizek és nem olyan nagy dolog. Vagy hát legalábbis szerintem nem. Egy 14 éves lány

Figyelt kérdés
(kérlek szépen ne a koromat díjazd hanem a kérdésre válaszolj, köszön szépen) szóval szeretném megkérni szépen a nemdohányzó lányokat és fúikat hogy mondják el nekem mi a nagy gond ebben a cigi dologban? mert nem tudom felfogni. a dohányzókat pedig megkérném arra hogy erősítsenek meg :"D köszönöm :D
2014. nov. 7. 08:31
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Engem a cigi azért zavar, mert büdös, megsárgulnak tőle a fogak, az ujjak végei, a lány összes ruhája bűzölögni fog a füsttől... szerintem nem kell többet mondanom. 18/F
2014. nov. 7. 08:35
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Számomra a következők miatt rossz a cigizés, én sem dohányzom, még ki se próbáltam és nem is fogom:

1. káros az egészségre

2. nagyon drága

3. a cigit követően büdös lesz az ember szája

4. nem szeretnék egy hamutállal csókolózni

5. a cigi füstje beleívódik az ember ruhájába, hajába, szóval olyan, mintha ő is dohányozna, miközben nem

6. sárgák lesznek tőle az ember fogai, körmei

24 N

2014. nov. 7. 08:37
 3/26 anonim ***** válasza:
Szokj le és jobb lesz....
2014. nov. 7. 08:39
 4/26 A kérdező kommentje:
igen gondolkoztam a leszokáson:D de am ha rendesen rendszeresen most fogat akkor nem sárgulnak el, a frissen mosott ruhái nem cigiszagúak és ő se ha napi szinten tehát normálisan tisztálkodik, aki meg nem szívja szűrőig annak nem sárgul el a keze:D viszont tényleg néha idegesít h én vagyok akinél a cigi miatt mindig van rágó mert utcán nem lehet fogat mosni, bár még ez jobb megoldás annál hogy büdös legyen a szám :"D
2014. nov. 7. 08:45
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

A dohányzókat amúgy tényleg nem zavarja, mert:

ugyanolyan büdösek

jóval gyengebb a szaglásuk, ízerzékelésük.

Viszont fenti okokból egy nem dohányzó ezt nem tudja elviselni. Én meg beszélni se szeretek olyannal akinek akkor is árad a szájából a bűz ha éppen nem cigizik. Csókolózni hozzábújni végképp nem tudnék.

A másik pedig hogy kegyetlen sok pénz, tönkreteszi az egészséget, illetve az egesz lakás, az összes bútor bűzlik náluk, a falak meg mind sárgák. (tapasztalat, egyik szülőm is cigizik)

25+ N

2014. nov. 7. 08:46
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Nah, 14 évesen cigizni....

Mi a jó a cigarettában?

Hogy megöl? Hogy függőséget okoz? Hogy büdös leszel tőle? Hogy besárgulnak a fogaid? Hogy szennyezed a környezeted? Hogy a nem dohányzó emberek tüdejét is gyilkolod?

2014. nov. 7. 08:47
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

egyetértek a 2X válaszolóval

csak pluszban én rosszul vagyok a cigifüsttől

szal fene sem akar úgy élni h állandó hányingerem van

2014. nov. 7. 08:50
 8/26 anonim ***** válasza:
Ja és hiába mosdasz minden nap, meg veszel tiszta ruhát, az az első szál cigi után büdös lesz. Én azt is órákig, rosszabb esetben napokig érzem a hajamon, ruhámon, ha csak cigis közelében voltam, és rámszállt a füst. (nagyon hosszú a hajam azért nem mosom minden nap)
2014. nov. 7. 08:51
 9/26 anonim ***** válasza:
"gen gondolkoztam a leszokáson:D" Mert te biztos annyira de annyira függő vagy. Majd amikor éjszaka 2-3x felkelsz csak azért hogy elszívj egy cigit. Na majd akkor. De remélhetőleg anyu pénze nem fog kitartani addig.
2014. nov. 7. 08:54
 10/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszolóknak,és bár külön írtam is néhányan nem rendelkeznek annyi értelemmel vagy intelligenciával,hogy kértem, a koromtól eltérő véleményt kérek, ugyanis nem arra vagyok kíváncsi rólam mit gondoltok hanem hogy mi történik a cigisek-nem cigisek közti veszekedésben, és okokat rá. Többieknek viszont köszönom!:D
2014. nov. 7. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!