Komolyan? Nem értem miért zavarja a lányokat hogyha a fiúk cigiznek, én is lány vagyok én is cigizek és nem olyan nagy dolog. Vagy hát legalábbis szerintem nem. Egy 14 éves lány
Undorító szokásnak tartom és felfoghatatlan számomra, hogy vannak olyan emberek, akik képesek ennyi pénzt kiadni olyan dologért, amivel tönkreteszik az egészségüket. Meg a legtöbb dohányos magasról tesz rá, hogy mellette áll egy nem dohányzó és a képébe fújja a füstöt, legalább annyi lehetne benne, hogy akkor arrébb megy pár métert és nem mérgez másokat is. Kedvencem mikor a rendszeres cigi szívók panaszkodnak, hogy nincs pénzük... Gyenge embereknek tartom őket. Épp ezért nem is adok olyannak esélyt, aki füstölög.
23/n
Én el se kezdtem, nem is kényszerítettek rá, és láss csodát, teljes életet élek.
Inkább veszek minimum egy sört azon a pénzen, hogy valami függőséget okozó példát hozzak fel.
Okok amiért nem kezdek bagóssal:
1. Marha büdös, és minden bűzlik, ruha, haj, kéz egy normálisat csókolózni nem lehet.
2. Marha egészségtelen, értem én, hogy holnap elcsaphat bárkit a busz de szándékosan ilyen erősen rombolni a tüdőkapacitást...
3. Drága. Nem vicc konkrétan az én kocsim a benzinnel és biztosítással havonta olcsóbb mint exemnek a cigije volt.
4. Borzasztó mit tesz az emberrel, főleg a nőknél egy kor után nagyon meglátszik, fonnyadt arcbőr sárga körmök és ujjvégek, karcos hang stb. úgy néznek ki mint a múmiák. A pasik megjelenésének se tesz jót btw.
Haveroknak egy egy buli közbe még ok (pár percig kibírom), de nem akarom otthon is ezt érezni folyamatosan. Volt már cigiző párom, köszönöm szépen elég volt.
Egy doboz cigi árából 4-5 sör kijön.
Azt hiszem, ezek után nincs is több kérdés :)
Pláne hogy a sör mértékkel egészséges, a cigi meg kis mennyiségben is káros...
A dohányzás a felelőtlenség többszintű megnyilvánulása:
- saját egészségedért
- mások egészségéért
- pénzügyi felelősség
- leendő gyerekeidért való felelősség
- köztisztaságért (undorító a rengeteg eldobált csikk és cigisdoboz)
- stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!