Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszik egy lány, de nagyon...

Tetszik egy lány, de nagyon bonyolult a dolog. Tudtok rá valamit?

Figyelt kérdés
3 hónapja ismerek egy lányt. Mindketten Junior testépítésben vagyunk versenyzők. Nyár elején kezdtem vele beszélni, majd elhívtam egy randira, ahova nem jött el. Utána, úgy adódott, újra beszéltünk. Eltelt 1 hónap, és most szeptemberben elhívtam mégegyszer valahova, kimondottan randira, és kifejtettem neki a szándékaimat, félre ne értse (elsőre az volt az indoka: fiatal vagy hozzám (3 hónap?????), másodikra: nem akarok most komoly kapcsolatot, suli + edzés stb...). Arra is nemet mondott, és utána megint úgy adódott, hogy beszéltünk. Azóta, 2 hónapja kb beszélünk folyamatosan. Azóta, kicsit több időt tölt el velem, lejárt velem egy ideig edzeni. Voltak eltünései, nem írt vissza pár napig (azt mondta azért, mert csalt a diétában, és ideges volt miatta, elment az életkedve...). Most, 2 napja azt mondta, hogy most el akar távolodni, egyedül lenni egy ideig, és ne írjak neki, majd Ő ír nekem, 100% (Le is tiltott facebookon...). Írtam neki SMS-t, hogy ezt nem gondolja komolyan, ennél jobb lerázást nem tudott volna mondani? Azt a választ kaptam, hogy át szeretne gondolni pár dolgot, kicsit magábaszállni, és nem szeretné ha ottlennék. Ami aggaszt: amikor neki volt problémája, kívánsága, ott voltam rögtön, és segítettem, akármiben (értve: hoztam neki kaját, vagy csak lelkileg támgoattam). De, Ő eddig 2xmondta, hálából süt sütit, szar se lett belőle. Az utóbbi 2 hónapba észrevettem, közeledni szeretne (többet van velem személyesen, többet bezsélt, megosztotta a családi problémáit, mindig belenézett a szemembe, sokkal kedvesebb volt. Én nagyon szeretném őt, szinte szerelmes vagyok belé. Nem tudom megállni 1-2 napig se, hogy ne írjak neki... Szerintetek ez a "időkérés" mire akarta? Mennyi idő lesz ez? Elképzelhető, hogy a kapcsolatunkat gondolja át? (Ha eszembejut még valami, leírom kiegészítésnek)

2014. nov. 1. 21:00
 1/6 Mr. Truth ***** válasza:
nem pasit lát benned csak egy melegpajtit akivel lelkizhet miközben szárad a lakk a körmén...
2014. nov. 1. 21:02
 2/6 anonim válasza:
Szerintem nem akar tőled semmit. Lehet így próbál rávenni téged, hogy szállj le róla. szerintem ne erőltesd.
2014. nov. 1. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyon gyorsan szállj le róla, hiszen szinte kihasznál!!! Meg volt a lehetősége arra hogy gondoljon egy kapcsolatra, nem élt vele, nem véletlen!
2014. nov. 1. 21:13
 4/6 Kisboltos ***** válasza:

Hát ez nehéz ügy. Csodálom az eddigi kitartásodat!

Belegondolva én, meg ahogyan olvastam az előttem szólók sem jutottak volna el idáig. De én mégis azt mondom neked, hogy ne add fel, ne hagyd elveszni a dolgot, ha tényleg ennyire kedveled őt. Az ember csinálhat magából hülyét, lejárathatja magát egy lány előtt akár 100-szor is, de ha egyszer mégis összejön, akkor mindenki be*hatja, aki le akart beszélni róla, mert ez mindent megér. Amúgy hiszem, hogy rengeteget agyal a dolgon, és ő maga sem tudja mit akar. Viszont ha te végig ott leszel mellette, és ezt tényleg észreveszi, ha másnem úgy, hogy már nem vagy neki ott, mindenképp pozitívan fog rád gondolni/emlékezni.

Ha gondolod még beszélhetünk erről. Hasonló helyzetben vagyok, de még az elején.

2014. nov. 1. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:

az ilyeneket kéne pontosan állba pattintani, nem érdekelne hogy nő ( persze már csak elvből se tennék ilyet, de ha nem tiltaná a törvény akkor simán :/ )

mocskos * káromkodás * házi *káromkodás*-ok az ilyenek :D

már ne haragudj, de igaza van az előttem szólónak : kihasznál, azért sírt a te válladon mert más nem volt neki

viszont többre nem vagy jó nála és leszarja hogy te mit érzel

2014. nov. 1. 21:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem elég erősen friendzone-nak tűnik a dolog. Ne kapálózz utána, keress mást, nem éri meg várni rá.
2015. márc. 28. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!