Tetszik egy lány, de nagyon bonyolult a dolog. Tudtok rá valamit?
Hát ez nehéz ügy. Csodálom az eddigi kitartásodat!
Belegondolva én, meg ahogyan olvastam az előttem szólók sem jutottak volna el idáig. De én mégis azt mondom neked, hogy ne add fel, ne hagyd elveszni a dolgot, ha tényleg ennyire kedveled őt. Az ember csinálhat magából hülyét, lejárathatja magát egy lány előtt akár 100-szor is, de ha egyszer mégis összejön, akkor mindenki be*hatja, aki le akart beszélni róla, mert ez mindent megér. Amúgy hiszem, hogy rengeteget agyal a dolgon, és ő maga sem tudja mit akar. Viszont ha te végig ott leszel mellette, és ezt tényleg észreveszi, ha másnem úgy, hogy már nem vagy neki ott, mindenképp pozitívan fog rád gondolni/emlékezni.
Ha gondolod még beszélhetünk erről. Hasonló helyzetben vagyok, de még az elején.
az ilyeneket kéne pontosan állba pattintani, nem érdekelne hogy nő ( persze már csak elvből se tennék ilyet, de ha nem tiltaná a törvény akkor simán :/ )
mocskos * káromkodás * házi *káromkodás*-ok az ilyenek :D
már ne haragudj, de igaza van az előttem szólónak : kihasznál, azért sírt a te válladon mert más nem volt neki
viszont többre nem vagy jó nála és leszarja hogy te mit érzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!