Komolyan? Nem értem miért zavarja a lányokat hogyha a fiúk cigiznek, én is lány vagyok én is cigizek és nem olyan nagy dolog. Vagy hát legalábbis szerintem nem. Egy 14 éves lány
Akkor miért írtad le a korodat? Ennyi erővel azt is megemlíthetted volna hogy hüvelygombától szenvedsz.
Elárulok 2 titkot.
1, Itt a gyakorikerdesek.hu-n mindenki leszarja hogy milyen választ akarsz hallani. Leírják a véleményüket, akár tetszik, akár nem. Ha nem tetszik, lepontozhatod. (Annak ellenére hogy nem erre van kitalálva)
2. Senkit nem érdekel hogy lepontozod. Magasról tesznek rá.
Tudod ha két ember egy véleményrn van, ott az egyik fölösleges. :)
van egy megoldás a leszokásra. Mond meg szülőknek, hogy cigizel és lám, máris nem adnak zsebpénzt, hogy cigire tudd költeni. Amúgy azt csinálsz amit akarsz, de azért 18+ a cigi, mert káros a fejlődésre is, és persze azért, mert egy gyerek (jelen esetben te) nem tudja felmérni a hatásait, mert túl hülye még hozzá.
Plusz a cigis sosem érzi mennyire büdös, a büdös ember sem érzi a saját szagát és csak csodálkozik, hogy mindenki húzza az orrát.
Ha érdekel a saját egészséged, meg majd később a pénztárcád, akkor jobban tennéd, ha leszoknál a cigiről. Egy normális csoport nem fog azért kiközösíteni, mert nem dohányzol, ha meg igen, akkor az a csoport annyit is ért.
Kérdésem hozzád:
Mi a jó abban, hogy dohányzol? Szereted? Ha igen, miért?
gondolj arra h több zsebpénzed marad
azt a pénzt meg el tudod költeni pl ruhára sminkre
vagy akár félre tenni egy jobb telóra vagy más drágább kütyüre :-)
Én személy szerint nem dohányzom, próbáltam már, de nem jött be, néha társaságban egy-egy slukk vicces cigi még belefér, de azt is alapjáraton inkább a hatása miatt.
Nálam sosem volt kizáró ok, ha a párom cigizett. Nem örültem neki, de ha különben rendben volt, nem szóltam bele. Legjobb barátnőm is cigizik, ő is 14 évesen kezdte, apukám is erős dohányos, hozzá voltam szokva a füsthöz mindig is, bár nagyon erősen zavar. És főleg az, ha zárt térben dohányzik az ember, mert hiába tiltja a kollégium szabályzata, a fene se fog minden szobát végigellenőrizni, és bizony a dohányosok téli -20 fokban nem mászkálnak ki az udvarra, a vizsgaidőszak kellős közepén. Nem örülök neki, nagyon zavar, de felfogom.
Több olyan pasim is volt, aki dohányzott. Alapvetően nem volt hamutartó-nyalogatós érzés a csókolózás velük, feltéve, ha nem közvetlenül azelőtt dobták el a cigit. Idővel, talán apukám miatt, olyan megszokott, otthonos érzés volt, hogy a ruhájuk enyhén dohányszagú. Sokat voltam ilyen társaságban, volt, hogy én voltam az egyetlen nem-dohányzó ember. Alkalmazkodtam, mert így lehettem együtt azokkal az emberekkel, akiknek élveztem a társaságát, akiket szerettem.
De most kifejezetten örülök, hogy nemdohányzó párom van. Anyagilag sokkal jobban megéri leszokni, az egészség meg nyilván benne van a pakliban, de ha belegondolunk, hogy különben is mennyire mérgezve vagyunk, szinte édesmindegy az egész.
1. büdös
2. rontja a fogakat
3. drága
4. általában a fiatalok menőznek vele
5. gusztustalan és illúzióromboló, kizáró ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!