Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az hogy a lányokat...

Miért van az hogy a lányokat csak kihasználják és egy fiú sem képes komolyan venni? Normális ez?

Figyelt kérdés

Egy éve szakítottunk a barátommal, több mint egy évet voltam vele. Kb. egy-két hónapja úgy döntöttem, hogy végre ideje túllépni az egészen.

Elhívtak randizni, élveztem is pár hétig, nagyon jól éreztem magam a fiúval,midnig azt mondta, hogy komolyan gondolja és már tervezgette a jövőt, aztán kiderült hogy ő csak szexelni akar. Aztán ez újra és újra mindenkivel ugyanez, csak kihasználnának..

Egyszerűen már undorítónak tartom, fogalmam sincs hogy csak velem csinálják vagy miért van ez..

2014. nov. 13. 10:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%
Ha pasi választásnál az a fő szempontod, hogy bizseregjen a nuni, akkor ne is csodálkozz, ha ilyennekel akadsz össze.
2014. nov. 13. 10:46
 2/17 anonim ***** válasza:
Azt használják ki, aki hagyja magát. Tudom, engem is szoktak.
2014. nov. 13. 10:46
 3/17 anonim ***** válasza:

Ne lepődj meg általában én is az ilyeneket fogom ki.Hidd el minden pasi azt akarja..

szóval mindegy.:D

2014. nov. 13. 10:53
 4/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező és a 3-as!

Talán észre kéne venni a kevésbé szexi fiúkat is, akik tuti megbecsülnének titeket, tizenx kemény visszautasítás után.

2014. nov. 13. 10:58
 5/17 anonim ***** válasza:
Ha észrevennétek azokat,akik nem ilyenek,akkor semmi gondotok nem lenne ezzel.Ja hogy nektek is csak a jóképű,kigyúrt gyerekek kellenek,akik megtehetik...Akkor viszont vessetek magatokra...
2014. nov. 13. 11:15
 6/17 A kérdező kommentje:
nem tudom miért gondoljátok,hogy csak a "szexi fiúkkal" állok szóba és próbálok ismerkedni...mert egyáltalán nem igaz
2014. nov. 13. 11:23
 7/17 anonim ***** válasza:

Tényleg tipikus az, hogy csajok többsége csak nála összességében jobb srácoknak ad esélyt (ha nem külsőben, akkor egzisztenciában, iskolázottságban...), az ilyen srácra pedig a csaj szintje körüli csajok körében nagy a kereslet.

Magamat is hozhatnám példának, 23-32 éves korom közt jellemzően csinos, de egyszerűbb csajaim voltak, akik felnéztek rám, őket túlzottan nem vettem komolyan, végül anyám tanácsára (ne legyen hülye gyerek) kulturálisan, egzisztenciálisan is szintemet hozó csajt vettem el, vele nem merek szórakozni, mert kivágna mint macskát sz..ni.

2014. nov. 13. 11:28
 8/17 anonim ***** válasza:
#6: Az a baj, kedves kérdező, hogy ebben a hozzászólásodban hazudsz. Óriási hazugság, hogy olyan srácokkal ismerkedsz, akik nemigazán jönnek be neked külsőre, viszont fogékony lennél velük akár kapcsolatba is lépni. Nagyon szép mese, tejszínhabbal.
2014. nov. 13. 11:47
 9/17 anonim ***** válasza:
64%

" Ha pasi választásnál az a fő szempontod, hogy bizseregjen a nuni, akkor ne is csodálkozz, ha ilyennekel akadsz össze."

Nekem is a szempontok között volt, amikor kerestem a párom. Együtt vagyunk már másfél éve, komoly kapcsolatban, és fel sem merült, hogy kihasználna. Szóval be lehetne fejezni ezt a sztereotip marhaságot...

Egyébként régen leálltam olyan pasival, aki kifejezetten taszító volt külsőre, és soha nem kellett egy nőnek sem, de nekem megtetszett a lelke (már amit láttam belőle akkor), ezért adtam neki esélyt kapcsolatra. Fél évig voltunk együtt, lelkem kitettem érte, de olyan szemét velem még ember nem volt azóta sem, mint ő. Minden beteges frusztrációját rám vetítette, és a legaljasabb módszerekkel akart lehúzni a szintjére.

2014. nov. 13. 13:08
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

Lehet, hogy pár hét meg 1-2 hónap után nem kéne azt várni, hogy már nemsokára az esküvőt is megtervezitek. Az első pár hét és hónap az ismerkedésről, az egymáshoz szokásról, egymás megszeretésről és a mértéktelenül sok szexről szól.

Majd fél év-1 év után várhatod, hogy elkezdtek tervezni egymással jobban és 2-3 év után érdemes lehet komolyan beszélgetni a házasságról. De most komolyan, néhány hét után?

Az a srác, aki egy néhány hetes kapcsolatban már lelkesen beszél a hosszú távról, az vagy Ted Modby, vagy azért mondja, mert tudja, hogy sok nő ezt várja és így lehet bejutni a bugyijukba.

Ez ugyanaz az effektus, mint amikor egy csaj a szexszel éri el, hogy drága dolgokat vegyenek neki, feleségül vegyék stb.

Ha reális elvárásaid vannak, akkor lehet valódi és őszinte kapcsolatod. Ha hülyeségeket vársz el, akkor mindig lesz egy hazug másiknembeli, aki kész hazudni neked és kihasználni, hogy te "végre találtál valakit, aki azt adja, amire szükséged van".

2014. nov. 13. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!