Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az hogy a lányokat...

Miért van az hogy a lányokat csak kihasználják és egy fiú sem képes komolyan venni? Normális ez?

Figyelt kérdés

Egy éve szakítottunk a barátommal, több mint egy évet voltam vele. Kb. egy-két hónapja úgy döntöttem, hogy végre ideje túllépni az egészen.

Elhívtak randizni, élveztem is pár hétig, nagyon jól éreztem magam a fiúval,midnig azt mondta, hogy komolyan gondolja és már tervezgette a jövőt, aztán kiderült hogy ő csak szexelni akar. Aztán ez újra és újra mindenkivel ugyanez, csak kihasználnának..

Egyszerűen már undorítónak tartom, fogalmam sincs hogy csak velem csinálják vagy miért van ez..

2014. nov. 13. 10:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Ezzel ugye nem azt akarod mondani, hogy minden csúnya pasi gonosz, és lelketlen?

Nyilván aki jobban néz ki, az válogathat, és nagy valószínűséggel válogatni is fog. Csak ennyit akartam az 1. válaszommal írni.

2014. nov. 13. 14:58
 12/17 anonim ***** válasza:
89%

"Ezzel ugye nem azt akarod mondani, hogy minden csúnya pasi gonosz, és lelketlen? "

Természetesen nem. Csak azt, hogy nem nagyon van összefüggés a külsővel. Ismertem már sokféle embert, csúnya, de nagyon rendest, szép, de utálatosat, csúnya és egyben utálatosat, és szép és közben aranylelkűt is. :)

2014. nov. 13. 19:26
 13/17 anonim ***** válasza:
71%

Drágáim! Most komolyan, miért várjátok el, hogy valaki "megelégedjen" egy olyan férfival/nővel, aki nem is tetszik neki? Milyen kapcsolat lesz abból?

És ezalatt nem azt értem, hogy csak a külsőt kell nézni. A külső és a belső EGYÜTT adják azt az összképet, ami vagy tetszik a másiknak, vagy nem. Ha nem tetszel senkinek, próbáld feljebb hozni a szintedet. Olyan nincs, hogy nem lehetséges. Ennyi.

2014. nov. 17. 15:58
 14/17 anonim ***** válasza:
37%

Kedves utolsó!

Valami azt súgja, hogy te könnyen beszélsz. -.-

2014. nov. 17. 16:49
 15/17 anonim ***** válasza:
58%
#13-nak igaza van. Ha nem vagy képes tenni érte, hogy vonzó legyél és nem tudod elhinni magadról, hogy te is vagy olyan jó ember és nő/férfi, mint akárki más, abból csak az lesz, hogy összejössz valakivel, aki nem kell igazából neked vagy/és akinek te nem kellesz. Sok értelme van így...
2014. dec. 2. 21:42
 16/17 anonim válasza:
76%
velem ez fordítva van :-D csak mert nem bunkózom és nem taposom a lányokat ezért inkább átbasznak szóval oda vissza megy ez :-)
2014. dec. 3. 22:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem elég kedvesnek lenni, közben a balekságot is el kell kerülni :-)
2014. dec. 4. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!