Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszik egy srác és elvileg...

Tetszik egy srác és elvileg én is neki de amikor megkérdezem mit érez hogy komolyan akarja velem, nem válaszol, ez miért lehet?

Figyelt kérdés

Szükségem lenne arra hogy tudjam ő mit érez, folyton ír nekem, úgy viselkedik mintha úgyan azt érezné de közben meg ki nem mond semmit.

18/l

2014. nov. 12. 21:14
 1/6 anonim ***** válasza:

mert egy félénk nyuszi :D

vagy csak szórakozik veled

2014. nov. 12. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Vagy csak nem akarja elsietni.
2014. nov. 12. 21:16
 3/6 A kérdező kommentje:
De hogy legyek türelmes, amikor annyira vágyom rá hogy velem legyen?
2014. nov. 13. 00:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Meg mondja hogy elmehetünk egyszer majd ide-oda de csak ennyit mond el nem hív :S
2014. nov. 13. 00:46
 5/6 anonim válasza:
akkor csak húzza az agyad, ha azt mondja hogy mehetnétek valahová..próbáld meg hogy mondasz egy konkrét helyet, időpontot, ha hülye kifogásai vannak akkor hagyd ott
2014. nov. 13. 11:48
 6/6 A kérdező kommentje:
De igy is néha azt érzem hogy már túlzottan "nyomoluk" rá most meg hívjam is el? Egyszerűen nem értem őt, úgy érzem nem haladunk 1ről 2re :/ nem azt kéremhogy vegyen el csak mondja el öszíntén hogy komolyan gondolja vagy nem, ahogy eddig ismerem sztem amugy félénk is, de ez nem kifogás!
2014. nov. 13. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!