Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vajon viccel vagy komolyan gondolja ha ordenáré módon próbál közeledni egy fiúhoz?
Középiskolás korosztály és a csajszi ilyeneket mond nekem: csak rádnézek és átnedvesedek, kéne valami a számba, szeretem a keményet.... ezeket komolyan gondolhatja? Én nem tudom komolyan venni.
A seggemet már megmarkolászta többx, sőt egyszer a keze elölre is tévedt, de ellöktem
Ha velem csinálná valszeg arra gondolnék hogy szivat.
De próbáld meg hogy hagyod neki, és lássa rajtad hogy nem zavar, ha szivat szerintem abba hagyja.
De kitudja, lehet vannak ennyire rámenős ribik is.
Arra gondoltam hogy lehúzom a sliccem és megmondom neki: folytathatod ha akarod.
Aztán vagy folytatja vagy nem.
Sztem nem.
Két lehetőség van, vagy dugni akar veled, vagy csak szivat.
Ha kettesben vagytok, ne lökd el a kezét, mondd neki, hogy folytassa nyugodtan, és ki fog derülni, hogy szivat-e, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!