Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el ezt az egészet?
Vázolom a helyzet:
-van egy lány, aki az osztálytársam, párkapcsolatban van 2 éve
-tanév elején elkezdtünk többet beszélni, flörtöltünk,összebújtunk, közben megemlítette, hogy nincsenek jól a barátjával
-időközben beleszerettem, ezt észrevette,megkérdezte, e tehát elmondta neki-> mondta, hogy tiszteli ezt bennem, de van barátja, meg kell èrtsem
- rámírt egy hét utána, hogy eddig a barátján kívül nem érdekelték más fiúk, de hozzám máshogyan viszonyul, mondta, hogy kell gondolkozzon
- időközben, mondta, hogy maradjunk barátok, de ezt csak azért mondta, hogy adjon egy választ és mire rákérdeztem, hogy tényleg így van-e, akkor elbizonytalanodott és kért még időt( az is felmerült, hogy összejöjjünk)
-történt még sok dolog, de a lényeg: azt mondta, hogy többet érez irántam, mint barátság, de nem tudja elhagyni a barátját
Én jól kezeltem a helyzetet az osztályban, nem szólogattam be neki meg nem hoztam kellemetlen helyzetbe.
Ez kb.2 hónapja történt, azóta nem beszéltünk sokat, de mióta elkezdődött a suli és az egyik osztálytársam, aki a haverom, lathatóan ráhajtott a lányra( szerintem tényleg így van) és többet beszélgetnek, azóta annyira furcsa érzésem van, mintha féltékeny lennék, kicsit zavar, amikor látom őket az ablakban beszélgetni egész szünetben.
Konkrétan rosszabbul esik, mint azokban a napokban, miután azt mondta, hogy a barátjával marad.
Nem akarok így érezni, a csávó is jó haverom. Remélem, ez csak valami átmeneti állapot.
A csaj tényleg fura, nem tudja mit akar
De az is lehet h megszokásból van még vele mert 2 év elég hosszú idő
Ne varj ra, kezdj vele egy új kapcsolatba és lehet h mire szakitasz a baratnoddel o is erot vesz magán és eldönti mit akar
Ezt javaslom, mert tudom milyen érzés, csak hat bonyolultabb is volt
Az idő nem old meg mindent, kell egy személy aki segit elfelejteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!