Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért érzi úgy a barátnőm,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzi úgy a barátnőm, hogy megcsalom vagy elvesztettem az érdeklődésem iránta?

Figyelt kérdés
Én nem érzem úgy. Mit lehet ilyenkor csinálni?
2022. dec. 28. 13:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Valami konkrét esetet, szituációt tudsz mondani? Csináltál vagy mondtál valamit (vagy ő neked) ami esetleg félreérthető volt?
2022. dec. 28. 13:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Mostanában néha barátaimmal vagyok többet, de mindig beszámolok róla, hogy mik történnek.
2022. dec. 28. 13:35
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

Kivetíti rád a saját érzéseit.

Legjobb védekezés a támadás.

2022. dec. 28. 13:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Ez érdekes. Elég szomorú lenne. Bár tény, hogy megvan ennek a pszichológiája.
2022. dec. 28. 13:53
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Szeretetnyelvek kommunikálása oda-vissza rendben van?
2022. dec. 28. 18:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

3-as

Szóval hogy a lányban úgymond kezdenek múlni az érzések/érzelmek, ezért bemagyarrázza a srácnak, hogy a srác nem szereti már annyira őt? Érdekes, ilyenről még nem hallottam, de elképzelhető.

2-es

Mi lenne, ha magaddal vinnéd a másik közösségbe, hogy megismerje őket és hogy ők is megismerjék őt? Bemutatod egymásnak stb. És akkor nem hinné/érezné azt, hogy titkolózol.

2022. dec. 28. 21:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy 1-es voltam
2022. dec. 28. 21:34
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínüleg ettől tart a legjobban, ezèrt kell neki a megerősítés tőled, hogy ez nincs így valójában.
2022. dec. 29. 12:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

De igen, valami megváltozott vagy egyénileg bennetek vagy a kapcsolatotokban. Azt kéne kideríteni, hogy micsoda és átbeszélni, mi legyen vele.

Amúgy hiába mondod el mik történtek a haverjaid között, lehetnek olyan plusz dolgok is, amiket nem mondasz el. Az nekem is fura lenne amúgy, ha hirtelen többet haverozna a párom vagy több időt töltene a haverjaival, mint velem. Az tipikusan annak a jele, hogy probléma van a kapcsolatban, a srác meg menekül. Jóformán ilyenekből áll a párom baráti társasága. 🙄

2022. dec. 29. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!