Más is elvesztette az érdeklődését a barátságok iránt?
"aztán még is el lettem hanyagolva mikor lett valakije"
Talán újat mondok neked, nyilván a barátok számítanak, de a legfontosabb előbb utóbb mindenkinek úgyis a társa lesz, nem pedig egy barátja. Igen, a barát mindig megmarad jó esetben, akivel havi egyszer jó összeülni, de akivel éli az életét az ember aktuálisan, az az ember számít neki a legjobban.
Nekem is vannak barátaim, akik ugyanúgy fontosak maradtak, de mindenekelőtt van a párom.
Ez egy természetes dolog, hogy a kedvese fontosabb a barátnál, és vele van sülve-főve. Péláne míg friss a dolog, és lobog a szerelem. Ami minden mást elhalványít. Nekem van olyan barátom, akivel a katonaságnál ismerkedtem össze. Van olyan, hogy egy-két évig nincs köztünk semmilyen interakció. Aztán egyszer csak ír egy emailt, hogy hétvégén jön Pestről Debrecenbe valamelyik ügyfelénél valamit karban-tartani, és beugrana. Én meg a családommal együtt örömmel látom, és úgy tudunk beszélgetni, mintha tegnap hagytuk volna abba.
[Neki is családja lett, nekem is, nem kell minden nap találkozzunk ahhoz, hogy a másik kedvelése fennmaradjon. Az esetedben ha neked lett volna hamarabb szerelmed, akkor most nem ezt a kérdést írod ki... Ez biztos.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!