Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól gondolom, hogy elvesztette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy elvesztette az érdeklődését irántam?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy Budapesten élő külföldi sráccal vasárnap facebook-on. Mindketten benne vagyunk egy csoportban és mindketten hozzászóltunk egy bejegyzéshez. Ezután rám írt, elkezdtünk beszélgetni. Hétfőn már találkoztunk is, kb 5 órát együtt töltöttünk, ha nem többet. Elhívott egy drága helyre borozni, aztán meg egy olasz étterembe. Eléggé vonakodtam, mert nem akartam, hogy ennyi pénzt költsön rám, de ragaszkodott hozzá. Nagyon udvarias és romantikus volt. Aztán hazakísért, volt egy rövid csók is. Aztán amikor hazaért írt is, hogy mennyire jól érezte magát. Erre nem válaszoltam egy óráig, mert épp zuhanyoztam. Erre írt egy újabb üzenetet, hogy jó éjszakát kívánjon. Ezeket csak azért írom le, hogy lássátok, hogy kezdetben nagyon érdeklődött.

Tegnap is sokat beszéltünk és újra találkoztunk. Áthívott magához, mert 10 percre lakunk egymástól és én a vírus miatt nem szerettem volna sehova menni. Nem történt semmi, csak boroztunk, főzött nekem vacsorát is, én meg vittem édességet. Nagyon aranyos volt végig. Kérte, hogy masszírozzam meg, utána ő is megmasszírozott. Aztán csak összebújva feküdtünk. De elég kevésszer csókolt meg és olyankor is csak rövid ideig. Többször kezdeményeztem, de nehezen veszi a lapot. Kicsit fura érzés volt. Mindig azt mondják, hogy jól csókolok, szóval nem értem. Ölelgetni szeret, de valahogy csókolózni nem. Emiatt elbizonytalanodtam, hogy vonzónak talál-e? Kicsit rossz is lett kedvem.

Aztán hazakísért. Megkérdezte, hogy minden rendben van-e. Szerintem látta rajtam, hogy eléggé elgondolkodtam. Kérdeztem, hogy "Jól érzem, hogy nem szeretsz annyi megcsókolni?" Mert én úgy gondolom, hogy az ismerkedésnél fontos, hogy egyenesen és nyíltan kommunikáljunk egymással. Erre azt mondta, hogy nincs igazam. Aztán megcsókolt, de megint csak röviden. Azt mondta, hogy ír, ha hazaér, de nem írt... És egész nap nem írt, pedig online volt és abban a facebookos csoportban is több mindenhez hozzászólt.

Szerintetek elvesztette az érdeklődését? Elrontottam az egészet ezzel a kérdéssel?

Eddig nagyon lelkes volt és hihetetlenül egy hullámhosszon voltunk. Szerintem vonzódunk is egymáshoz. Nem értem a dolgot... Ti hogy látjátok?

Mindketten 22 évesek vagyunk

2020. márc. 18. 19:36
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
83%
Jól értem hogy 4 napja még azt sem tudtad hogy a világon van, most meg azon hisztizel, hogy nem elég hosszan csókol?
2020. márc. 18. 19:39
 2/24 A kérdező kommentje:
Nem, csak elbizonytalanodtam. Én sem szeretem elkapkodni a dolgokat, de ha összebújva feküdni, tapogatni meg a fenekemet megfogni akarja, akkor megcsókolni miért nem?
2020. márc. 18. 19:42
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeret csókolózni. Szerintem kérdezd meg. Próbálj, egy újabb randit kieszközölni.
2020. márc. 18. 19:52
 4/24 A kérdező kommentje:

Szerintetek írjak rá??

Úgy érzem, hogy mégsem érdeklem, mert nem írt, mikor hazaért, pedig mondta. És ma sem írt. A fb-os csoportban pedig hozzászólt ugyanahhoz a poszthoz, amihez én is, mégsrm jutottam eszébe. :(

2020. márc. 18. 19:55
 5/24 anonim ***** válasza:
85%
Ne legyenek illuzioid, külföldi, 2. találkozáson a feneked fogdosta, szexet akar. Csak kb biztos barátnője van otthon ezért az elhuzodas
2020. márc. 18. 20:02
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez sajnos bukó, csak nem volt mersze megmondani, sajnálom :(.
2020. márc. 18. 20:02
 7/24 A kérdező kommentje:
Harmadik... írtam, hogy itt él Magyarországon már egy ideje. Itt akar maradni és tanulja a nyelvet is.
2020. márc. 18. 20:04
 8/24 A kérdező kommentje:

Még annyi, hogy nagyon nyíltan beszélt az előző kapcsolatairól is és az előző randijairól (hogy miért nem működtek.)

Én úgy éreztem, hogy nagyon jól megértjük egymást, hasonló a világnézetünk, de valahogy lehetne szenvedélyesebb.

2020. márc. 18. 20:07
 9/24 anonim ***** válasza:
0%
Igen, nyugodtan ráírhatsz.
2020. márc. 18. 20:33
 10/24 A kérdező kommentje:
Egyébként az fura még, hogy mesélte, hogy randizott egy 17 évessel és milyen rossz volt, hogy a lány nem tudott rendesen csókolózni. Szóval kétlem, hogy arról lenne szó, hogy nem szeret csókolózni. :(
2020. márc. 18. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!