Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha valaki elvesztette az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki elvesztette az érdeklődését aszex iránt, milyen lelki okai lehetnek?

Figyelt kérdés

Csak lelki okok érdekelnek.Férfiak nők egyaránt írhatnak!

Hogy jött vissza a kedv? Hogy sikerült újraelérni azt h újra vágytok a szexre, nemcsak szextárgynak érzitek magatokat?

2014. okt. 13. 23:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Új partner.

Volt ilyen időszakom, kétségbeestem, szaladtam fűhöz-fához. Aztán rájöttem, hogy kapcsolatom kínzott meg annyira, azt az embert nem kívántam. De mással, vele, akit szeretek, működött, velem volt a baj így is, hogy ezt nem vettem észre időben.

2014. okt. 13. 23:43
 2/14 anonim ***** válasza:
75%

En mindossze a ferjemmel kapcsolatban vesztettem el a szexualis erdeklodesemet, es fogalmam sincs miert.Csunyan hangzik de mar nem talalom vonzonak, annak ellenre h a szex vele isteni, de akarhanyszor szexelunk mindig valaki mas jut eszembe (nem szandekos).

Szerintem ezek ilyen stadiumok a hazassagban es velhetoleg egyszer majd minden visszaall a normal kerekvagasba,csak ido kell hozza.Jelenleg ezt igy nem igazan latom meg, de most keptelen vagyok vele lefekudni...1 honapja tart ez az allapot,elotte heti 4-szer szexeltunk es a legnagyobb kihagyasunk 2 het volt:-)))))

Erzelmileg is eltavolodtam tole egy kicsit,mostanaben eleg sok konfliktusunk volt,ez elkezdett javulni szerencsere, de meg mindig nem kivanom ot elegge:-))))

2014. okt. 13. 23:54
 3/14 anonim válasza:

Vigyetek bele, izgalmas dolgokat.

Egyébként bármilyen lelki oka lehet.. családi probléma, úgy érzi nem boldog.. magával nem elégedett, vagy valami bántja.

2014. okt. 14. 00:08
 4/14 anonim ***** válasza:
43%

Nekem fél életembe ezt szakozta az apám h "Ezt is muszáj megtanulnom !"

Na a muszályal én úgy vok h gyomrom kifordul tőle.

Szóval köszönöm 1 növel kipróbáltam aztán rájöttem h a szabadságom többet ér és azóta boldog szinglikén élek.

Meg szex örültek közé jártam általános és közép isk-be. 6 éven át.

Akik azóta voltak HPV-sek Szifiliszesek van nem kíván gyerekük...

Szóval lehet én voltam a buza meg a luzer...

Meg is vertek miatta am.

De már vége és köszönöm de nekem így jó.

Inkább leszek kevésbé tapasztalt mint AIDS-es.

Ezért kerülöm am a kapcsokat is mer előbb utóbb úgy is ide lyukadnánk ki. Én meg nem vok valami Casanova és csak kiröhögnének.

Am meg v mi 3 milliárd pasi van a földön ne mondják h nincs választék, a szexen meg görcsöljön más.

25 F

2014. okt. 14. 00:21
 5/14 anonim ***** válasza:
79%

Én már elég régen elvesztettem az érdeklődésemet a szex iránt, nem is jött vissza, és nem is akarom, hogy visszajöjjön, nekem ez tökéletes így.

A szexszel mindig csak a baj van, örülök neki, hogy kiiktatódott az életemből egy ekkora problémaforrás.

Örömforrásnak meg van épp elég sokkal értelmesebb dolog az életemben. Egy boldog ember vagyok.

2014. okt. 14. 02:27
 6/14 anonim ***** válasza:
Én most épp ebben vagyok.Elment a kisbabám 10 hetesen,a terhességből csak a kilók maradtak.Nincs munkám,a családommal felszines a kapcsolatom,mert mindig csak ki akarnak használni. Dagadtnak,értéktelennek érzem magam,egyedül a párom tartja bennem a lelket.De élni sincs kedvem,nemhogy szexelni...
2014. okt. 14. 06:23
 7/14 anonim ***** válasza:
Sorozatos elutasítás a másik fél részéről, az ember egy idő után belenyugszik a helyzetbe, sőt nem is kívánja már. Aztán jön valaki aki újra megmutatja, mire képes két ember:)
2014. okt. 14. 08:43
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

jó, kielégít de mégsem akarom

ált. más jut eszembe közben

miért? mindig ua., tudom mit fog tenni, mi a következő lépés, nem változtat (kértem sokszor), egyszerűen unalmas, elmegyek, aztán vége, ennyi

2014. okt. 14. 09:05
 9/14 anonim ***** válasza:
5 éve vagyok a párommal, egy fél éve mindentől elment a kedvem, azt gondoltam, hogy lelki probléma, sok volt a stessz. Aztán lettek egyéb fizikai problémáim is, a nőgyógyászom felírt egy másik fogamzásgátló tablettát. Azóta mintha kicseréltek volna, újra minden a régiek szerint megy.
2014. okt. 14. 09:27
 10/14 anonim ***** válasza:

Először is: Az embernek nem kötelező mindig szexelnie.

Másodszor: Ha emberként, igazi társként szereti valaki a párját, és a szexet csak ennek részeként fogja fel; akkor nem unja meg. De ha épp nem kívánja a szexet a pár valamelyik tagja, azt is túléli a kapcsolat.

Ha viszont a szexet egyszerű élvezeti cikknek tekinti, és párja csak egy eszköz ebben (ilyen nőknél is gyakori, nem csak a férfiaknál), naná, hogy előbb-utóbb megunja.

Csakhogy az előbbi a normális állapot!

A puszta szórakozásból való szex, bár valamilyen szinten ősidők óta létezett, ilyen széles körű elterjedése a XX. század agyrémei közé tartozik!

2014. okt. 14. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!