Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki elvesztette az érdeklődését aszex iránt, milyen lelki okai lehetnek?
Csak lelki okok érdekelnek.Férfiak nők egyaránt írhatnak!
Hogy jött vissza a kedv? Hogy sikerült újraelérni azt h újra vágytok a szexre, nemcsak szextárgynak érzitek magatokat?
én mert muszáj s mert kötelezö feleségként megfelenem....
nekem heti 3 tökéletesen untiglan elég több nem kell
Nálunk nem volt még ilyen, de remélem nem is lesz ilyen problémánk.
Én amúgy itt arra tudok gondolni, hogy nem elsődlegesen a szex a gond, mert mondjuk a pár szereti egymást, hanem esetleg más probléma van a háttérben. Pl. kialvatlanság, sok munka, munkahelyi stressz, munkanélküliség stb. szerintem simán kiválthat ilyet.
Nekem jó egy éve kezdett "nyűg" lenni. A párom imádom, jól megvagyunk...de kialakult nálam egy pszichés probléma, lelkileg nagyon taccsra kerültem.. egyre inkább értéktelennek és semminek éreztem magam...elkezdtem gyógyszereket szedni, ami még tovább rontotta a dolgot.
Remélem át tudjuk vészelni ezt. :(
Hű, látom több embernél előfordul ez. Igaz a média folyton azt szajkózza h állandóan szexelni kell.
Légyszi írjátok le h konkrétan milyen lelki okok vannak a háttérben, nem mindenki írta, csak azt h "nyűg"
Nálam volt egy fél év ismerkedési időszak, hosszú kapcsolat után, amikor azt éreztem h szextárgynak tekintenek egy idő után, pedig normális ismerkedésnek indult..vagy csak nagyon lelkesek voltak, vagy olyan emberek akik régóta szabadúszók. Plusz még rájött h 2 éve olyan barátom van akinek igen magasan van a hormonszintje, és mindig akkor nyomulna mikor vmibe bele vagyok merülve, vagy ha fáradt vagyok.
Valahogy ki kéne mosni az agyamból, h a szex nem arról szól h szextárgy vagyok.
Lehet azért is alakult így mert vele együtt lakom, előtte egyedül éltem, és volt olyan érzésem h más is rendelkezik a testemmel. Hogy átlépi a határomat.
Régen azért nem akartam "házasságban" élni, mert ha mindig ott van a másik, akkor lehet az is az oka, h kihal a vágy.
Zavar régi megbántások is, meg h azt érzem elvárja, meg nagyon akarja. Én nem hiszek abban h ha szeret akkor várjon. Hogy nyomjon el biológiai ösztönt? A szomjúságot ti el tudjátok nyomni?
Kéne egy cserejátékos:)neki, Na jó csak vicc volt, Isten ments a bonyodalmaktól, meg a betegségektől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!