Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha valaki elvesztette az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki elvesztette az érdeklődését aszex iránt, milyen lelki okai lehetnek?

Figyelt kérdés

Csak lelki okok érdekelnek.Férfiak nők egyaránt írhatnak!

Hogy jött vissza a kedv? Hogy sikerült újraelérni azt h újra vágytok a szexre, nemcsak szextárgynak érzitek magatokat?

2014. okt. 13. 23:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

én mert muszáj s mert kötelezö feleségként megfelenem....

nekem heti 3 tökéletesen untiglan elég több nem kell

2014. okt. 14. 09:46
 12/14 anonim ***** válasza:

Nálunk nem volt még ilyen, de remélem nem is lesz ilyen problémánk.

Én amúgy itt arra tudok gondolni, hogy nem elsődlegesen a szex a gond, mert mondjuk a pár szereti egymást, hanem esetleg más probléma van a háttérben. Pl. kialvatlanság, sok munka, munkahelyi stressz, munkanélküliség stb. szerintem simán kiválthat ilyet.

2014. okt. 14. 10:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem jó egy éve kezdett "nyűg" lenni. A párom imádom, jól megvagyunk...de kialakult nálam egy pszichés probléma, lelkileg nagyon taccsra kerültem.. egyre inkább értéktelennek és semminek éreztem magam...elkezdtem gyógyszereket szedni, ami még tovább rontotta a dolgot.

Remélem át tudjuk vészelni ezt. :(

2014. okt. 14. 11:55
 14/14 A kérdező kommentje:

Hű, látom több embernél előfordul ez. Igaz a média folyton azt szajkózza h állandóan szexelni kell.

Légyszi írjátok le h konkrétan milyen lelki okok vannak a háttérben, nem mindenki írta, csak azt h "nyűg"

Nálam volt egy fél év ismerkedési időszak, hosszú kapcsolat után, amikor azt éreztem h szextárgynak tekintenek egy idő után, pedig normális ismerkedésnek indult..vagy csak nagyon lelkesek voltak, vagy olyan emberek akik régóta szabadúszók. Plusz még rájött h 2 éve olyan barátom van akinek igen magasan van a hormonszintje, és mindig akkor nyomulna mikor vmibe bele vagyok merülve, vagy ha fáradt vagyok.

Valahogy ki kéne mosni az agyamból, h a szex nem arról szól h szextárgy vagyok.

Lehet azért is alakult így mert vele együtt lakom, előtte egyedül éltem, és volt olyan érzésem h más is rendelkezik a testemmel. Hogy átlépi a határomat.

Régen azért nem akartam "házasságban" élni, mert ha mindig ott van a másik, akkor lehet az is az oka, h kihal a vágy.

Zavar régi megbántások is, meg h azt érzem elvárja, meg nagyon akarja. Én nem hiszek abban h ha szeret akkor várjon. Hogy nyomjon el biológiai ösztönt? A szomjúságot ti el tudjátok nyomni?

Kéne egy cserejátékos:)neki, Na jó csak vicc volt, Isten ments a bonyodalmaktól, meg a betegségektől!

2014. okt. 14. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!