Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztette az érdeklődését irántam, mit csináljak?
2 hete kb elkezdtem beszélgetni egy lánnyal, nagyon megkedveltük egymást. Csak messze lakik tőlem (200km), és még nem tudtunk találkozni. Így mivel még nem találkoztunk elvesztette az érdeklődését irántam. De én viszont úgy nem szeretném hagyni az egészet hogy nem is találkoztunk. Ha én mennék át akkor találkozna velem de őt nem engedik el a szülei ilyen messzire, így nekem kell menni. Elmenjek hozzá vagy hagyjuk az egészet? Megéri ez? Ha átmennék megváltozna a véleménye, újra érdekelném vagy ez vége?
Válaszokat előre is köszönöm!
Egy kerületben élek a nővel, és még így sem találkozunk! Hét elején bejelentette, hogy vizsgázik, igaz, még azt sem tudta, hogy pénteken vagy szombaton. Amúgy 40 feletti, és évek óta szingli, mert azt mondja, inkább marad egyedül, mint rossz kapcsolatban (micsoda szélsőségek, arra nem gondol, hogy... na, de inkább nem folytatom).
Szóval egynapi beszélgetés után eltűnt, mostanra biztos levizsgázott, nem? Úgyhogy remélem, ma-holnap felbukkan.
csak az a baj, hogy millió ilyen történetem van, egyre idősebbek, egyre kedvetlenebbek, csak tanulnak, dolgoznak, kapcsolat, gyerek sehol... és észre sem veszik, hogy a szinglidiktatúra azokat is magával rántja, akik szeretnének társat
Mind a ketten 17 évesek vagyunk.
De jobb is ez így, menjen a pics@ba, ő is beállt a sorba akik csak játszanak a másikkal. Egyszerűen nem találok rendes lányokat a koromban. Nem vagyok egy olyan rosszul kinéző fiú. Sokan mondták már hogy jóképű vagyok de valahogy sose jön össze semmi. Csak attól tartok hogy még 1 év és 18 leszek és sose volt barátnőm, még az első csók se volt meg, semmi.
Ilyen ez a mai élet, mindegyik lány egytől-egyig egy ribi aki csak játszik a másikkal.
És ezek után bízzak a lányokban persze... már elvesztettem a bizalmamat teljesen..
Köszi a válaszokat!
"mindegyik lány egytől-egyig ribi" Mondjuk ilyen hozzáállással nem is lesz soha barátnőd.
Leribizted, pedig semmi olyat nem olvastam az írásodban ami alapján az lenne. Ez annyira tipikus a fiúknál."Nem akar velem lefeküdni? Hülye r*banc".
Játszik? Egyenesen megmondta neked, hogy nem szeretne már veled ismerkedni. Ebben mi a játék? Semmi, csak az egód nem képes elfogadni hogy nem kellesz neki.
Annyira görcsösen akarsz barátnőt, mert úgy érzed kifutsz az időből, hogy igazából neked nem is kifejezetten Ő, a lénye, kellett volna, csak valaki akiről végre elmondhattad volna hogy a barátnőd.
6. Akkor mesélek egy kicsit..
Játszott velem, volt flörtöltünk egymással, becésztük egymást(pl szivem, drágám stb), 2 héten keresztül, most meg csak így hírtelen ennyi. Ez mi ha nem játszadozás?
Volt már több alakulóm is, és az összes csak játszott velem, nem akarnak semmi komolyat.
Igen, tényleg nem kellett volna le ribizzek mindenkit, csak ő az. Mesélte hogy csak azért megy el más fiúval inni mert fizeti neki a piát de nem érdekli igazából.
Mesélhetnék bőven, én tűrtem őt de most betelt a pohár vele.
Nem az hogy görcsösen akarok barátnőt, csak nem lenne rossz akivel meg tudod beszélni hogy mi történt aznap, mit érzek stb.
Ne haragudj, tudom, hogy csalódott vagy, de az még nem meríti ki a játszadozás fogalmát, hogy online flörtöltetek és becézett.
Én minden barátnőmet becézem drágámnak vagy szívemnek.
Vannak távkapcsolatok, amik működnek.
A pénztárcádban nem akarok turkálni, de anyagilag is megterhelő ez a távolság. Főleg kocsival, de már a busz sem olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!