Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálja minden nő ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja minden nő ezt?

Figyelt kérdés

Hol is kezdjem? Talán először magamról egy kicsit, hogy érthető legyen a problémám.

32 éves, eléggé jóképű férfi vagyok, kellő adag magabiztossággal. Sportoltam/sportolok most is, ez látszik is rajtam. Nagyon jól keresek, ez is látszik rajtam.

Ezeket csak azért írtam le, hogy érthető legyen, hogy az ismerkedés soha nem okozott különösebb problémát, most meg pláne nem.

Az elmúlt időszakban számos randim volt 24 évestől egészen 30 éves korú nőkkel. Mind csinos, művelt(nek tűnő), intelligens, diplomás volt.

A gondom azzal van, hogy ezeken a randikon, szinte kivétel nélkül mindig oda lyukadtak ki a hölgyek egy-másfél óra beszélgetés után, hogy mennyit keresek, milyen autóm van, hová szoktam járni nyaralni, van-e megtakarításom és mennyi, stb.

Én nem tudom, hogy most tényleg ez-e a tendencia, vagy csak nekem volt "szerencsém" kifogni ezeket a típusú nőket?

Tényleg minden nőt már csak a pénz érdekel és nem kíváncsi a másik személyiségére, érzelmeire? Ez eléggé elkeserítő, ha így van.

2015. jan. 28. 17:21
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:

Sok nő aki elért valamit az életben beképzelt lesz.

Végzős vagyok még középsuliban, az egyik legjobb tanuló, mégsincsenek elvárásaim mások felé. Van egy barátom, és abszolút mondhatni, hogy szegények úgy ahogy, és soha nem jutott eszembe emiatt a kapcsolatunkon töprengeni. Persze én is szegény családból származom.

Viszont barátomnak előttem volt egy barátnője 1 hétig, mivel mikor a lány megtudta, hogy ő szegény, egyből lerázta. Az édesapja a lánynak sikeres üzletember, az anyja egyszerű polgár és ő tanácsolta a lányának, hogy jó helyre tegye be a fenekét, ő tanította ezt belé.

Azóta összejött egy könyvelő sráccal aki még egyetemre járt. A pénz adott volt, de a boldogság nem, így szétmentek.

Remélem ő is rájött, hogy nem a pénz minden.

Lehet, hogy a nők tényleg szeretnének jó helyre helyezkedni, de még mindig van olyan akit az egyszerű külsőddel el tudsz csábítani. Keresd meg őket.

2015. jan. 28. 17:52
 12/46 anonim ***** válasza:
Szerintem pofátlanság a megtakarításaidról kérdezni, hosszú távú kapcsolatban se kérdezném meg, mennyi pénzed van, nehogy a második harmadik randin. Borzasztó, hogy ennyire direkt módon akarnak a pénztárcádban vájkálni. Ebbol látszik, hogy tényleg csak intelligensnek tuno lányok voltak ezek. De találhatsz normálisat is, akit te fogsz érdekleni, az érzelmeid, meg te magad. Én a helyedben nem dolnék be annak, hogy minden lány apénzre megy. Nem igaz. Csak eddig rosszakat fogtál ki. Megesik bárkivel. Velem is megesett, nem nagy ugy, keress tovább. Sok sikert :) 35N
2015. jan. 28. 17:53
 13/46 A kérdező kommentje:

9-es, jaja, azt vágom én is, hogy nem a jó nőkkel randiztam:)))

Hát, a kiadási oldal valahogy nem annyira érdekelte őket, inkább csak a bevételi:))

2015. jan. 28. 17:54
 14/46 anonim ***** válasza:

Egy társkeresős ismerkedés során a skype-on beszélgettem egy nővel.És már nem is az első csacsogás volt,amikor közöltem,hogy nincs autóm.Erre ő elköszönt,hogy mi nem egymást keressük :)És még őszinte is volt!Milyen jó,hogy nem később derült ki milyen a jelleme.

De megnyugtatásul közlöm,hogy vannak még rendes Nők,akiknek nem csak a pénz számít csak erősen keresni kell Őket!

2015. jan. 28. 17:54
 15/46 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kéne hölgynek nevezni őket,diplomás örömlányok inkább!
2015. jan. 28. 18:00
 16/46 anonim válasza:
Érdekes, mert én mindig is arra törekedtem, és törekszem, hogy anyagilag független nő legyek, és ismerek egy pár embert, aki szintén erre törekszik. Szóval igen, ebből úgy látszik, hogy volt "szerencséd" kifogni az olyan nőket, akiknek ennyire fontos az, hogy a párjuk milyen anyagi háttérrel rendrlkezik. És nem, minden nőt csak a pénz érdekel, elhiheted, még ha ez nehéz is ilyen tapasztslatok után. Egyszerűen nem találkoztál még a megfelrlővel. De ami késik.. :-)
2015. jan. 28. 18:00
 17/46 A kérdező kommentje:
11-es, "Sok nő aki elért valamit az életben beképzelt lesz.", ezzel nem értek egyet, ez férfiakra is ugyanúgy igaz. És sok nőt is ismerek, igaz nem ebből a mi 20-30-as korosztályunkból, hanem inkább 50-60-asok, akik bizony elég sokat letettek már az asztalra, mégis emberek tudtak maradni.
2015. jan. 28. 18:03
 18/46 A kérdező kommentje:
14-es, én már ha tehetem, nem is kocsival megyek randira, vagy leteszem inkább 2 utcával odébb:)
2015. jan. 28. 18:11
 19/46 A kérdező kommentje:

16-os, Igen, valahogy mindig sikerül ezt a típust bevonzanom.

Tudom, tudom, ami késik az nem siet:))

2015. jan. 28. 18:19
 20/46 anonim ***** válasza:

Sajnos sok ilyen nő/lány van. :(

Persze egy egészséges szinten foglalkozhatnának a vagyonnal,de ez már szerintem átlépte azt a bizonyos határt. Bár még soha nem volt kapcsolatom,de nem a bankkártyáját fogom nézni a pasiban. Undorodom az ilyen emberektől. Jó...persze azért ne legyen olyan szegény,hogy a küszöböt kelljen rágnom,ha összeköltöznék vele..;D

A lényeg,hogy szeressük egymást. De azt igazán!!

Ez csak az én szubjektiv véleményem,nem kell velem egyetérteni ;)

17/L

2015. jan. 28. 18:22
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!