Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes továbbra is türelmesne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes továbbra is türelmesnek lenni vele?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy pasival, az elmúlt 3 napot együtt töltöttük (elmentünk egy városnézére) és rohadt fura volt az egész ember. Nagyon nehéz volt szóra bírni, pedig érdekes, hogy neten keresztül kicsit gördülékenyebben ment a beszélgetes. Az elején nem zavart, gondoltam biztos csak idő kell neki, hogy jobban megnyíljon. Az ő ötlete volt eljönni ide, de minden programot én találtam ki és amikor beültünk valahova, kb végig csak bámult maga elé és alig szólt hozzám. Amikor kérdeztem, hogy van-e valami oka, hogy így viselkedik, mondta, hogy semmi, mindig ilyen. Pedig nekem a netes beszélgetéseink alapján nem ilyennek tűnt. Kérdeztem a szüleiről, és mondta, hogy 18 éves kora óta az egyik barátjánál él, mert a szülei bántalmazták és azóta nem is beszélt velük (most 24 éves a srác). Szexelni is akart velem, de visszautasítottam, nem éreztem, hogy ez lenne rá a megfelelő alkalom, ráadásul nem is ismerem, most találkoztunk először. Ezek után egész este szinte hozzám sem szólt, max csak 1-2 szavakban válaszolt. Másnap rosszabb volt, még annál is szótlanabb volt, mint előtte, konkrétan arra keltem fel, hogy engem bámult és azzal magyarázta, hogy csak jó volt engem nézni 🥲 Plusz úgy vettem észre, hogy sokszor teljesen máshol járt, meg nem is figyelt, amikor hozzá beszéltem.
febr. 16. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Nem.
febr. 16. 18:54
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Te is megéred a pénzed ha egyből iylen együtt alvós bulin randizol egy idegennel.
febr. 16. 18:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem tetszel neki, csak nem tudta, hogy mondja meg, de egy szexre azért elhasznált volna.
febr. 16. 19:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Te nem félted magad hogy első randin már együtt alszol egy idegennel?
febr. 16. 19:22
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Mit beszélsz rá amikor egy idegennel feküdtél egy ágyban? Te sem vagy normális!
febr. 16. 19:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok volt elsőre 3 nap. 1 óra beszélgetés elég lett volna indításnak.
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem.
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Neked tényleg annyi eszed van, hogy elsőre elmész egy idegennel egy 3 napos, együttalvós randira. Bocsi, de te sem vagy százas. Nem félsz attoól, hogy a családod legközelebb a hírekben hall rólad?
febr. 16. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!