Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jobb néha hazudni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jobb néha hazudni, vagy türelmesnek lenni és nem őszintén kimondani amit érzünk vagy gondolunk?

Figyelt kérdés

Akár ismerkedés alatt ha korán megkedveled a másikat, esetleg ha olyan kívánkozik ki ami a másiknak bántó lehet.

Túl sokat veszítettem az őszinteségem miatt, talán ideje lenne elgondolkodnom, hogy nem is olyan előnyös ez a túlzott őszinteség dolog és néha jobb egy kegyes hazugság, vagy épp elhallgatni dolgokat.

2017. nov. 8. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Teljesen személye válogatja, előre nem lehet megmondani mi fog történni ha csak nem vagy varázsló. Én amit lehet elrontottam, mivel nem tudom megjátszani magam ez a valós énem, ha nem tetszett neki akkor veszett fejsze nyele, ez a sors.
2017. nov. 8. 20:52
 2/4 anonim ***** válasza:
24%

Én is a túlzott őszinteségemért járom meg. Ezért sincs egy haverom vagy barátom sem. Kapcsolatokbál is, ami a szívemen a számon, ha egy hét után többet érzek mint barátság, elmondom. Ha valakit nem bírok, elmondom. Ha valakiről véleményt mondok, elfordulnak tőlem. Ha valakit megismereknés elmondom a véleményem róla, soha többé nem látom. Pedig csak őszinte vagyok, attól, hogy rossz véleménnyel vagyok valakiről, attól még elbeszélgetek vele, megiszok vele egy sört, elmegyek vele sétálni. Csupán neki rossz, és ő foglya fel rosszul, nem becsüli az őszinteségemet. Minthogy inkább örülne, hogy a szemébe mondom.

Úgy látom, hogy eben a mai világban, ebbe a társadalomban, az őszinteség hátrány. Úgy döntöttem, hogy.....nem helyezem háttérbe az őszinteségemet, ha egyedül maradok, akkor egyedül maradok, ha továbbra sem lesz egy haverom, akkor nem lesz....

...DE ÉN AKKOR SEM FOGOK HAZUDNI SOHA!!!

2017. nov. 8. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Aki otthagy azért, mert elmondod neki, hogy szerelmes vagy akár már pár randi után, azzal amúgy sem működött volna. És nem éri meg agyalni rajta. Nem is ér nagyon az a kapcsolat semmit, ahol pár találkozó után nincsenek még érzelmek. Párom 36 óra ismerettség után mondta először, hogy szerelmes, abszolút nem bántam, örültem neki. Azóta eltelt pár év, mégis együtt vagyunk.

Engem pont azért szeretnek az emberek, mert a legjobb barátomnak is őszintén megmondom, ha egy idióta. Meg azt is, hogyha valakit szeretek, vagy ha valaki valamit nagyon jól csinál. Persze kicsit néha irritáló, hogy mindenki tőlem kér tanácsot, hiszen nem vagyok életvezetési tanácsadó, simán mondhatok tök baromságot.

2017. nov. 8. 21:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Sokan összekeverik az őszinteséget a bunkósággal. Ha otthagynak azért amit mondtál akkor bunkó voltál. A 3. válaszadó őszinte de minden bizonnyal tapintatos is. Ezért keresik a társaságát.

Én nehezen különböztetem meg a bunkóságot az őszinteségtől de ezt én tudom magamról és mielőtt megszólalok végig gondolom mit is tervezek mondani ha tudom hogy kritikát fogok megfogalmazni. Ennyi a titka.

2017. nov. 8. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!