Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek melyik a jobb? Kapcsolatban vagy szinglinek lenni?
Csak így kíváncsiságból.
Előny, hátrány, illetve ki melyikben van?
Kort én nemet is írhattok.
Attól függ. Ha találsz olyan párt magad mellé, akiben maximálisan megbízol és minden hülyeségben együtt benne vagytok, akkor az jó. Ha stresszben élsz, akkor nem.
Évekig éltem szingliként, és nem volt jó. Most is az vagyok, de túl nagy nyomás volt rajtam az előző kapcsolatom alatt – még ha nagyon is szerettem, és még mindig kötődök hozzá –, és nem tudtam teljesen boldog lenni. Most jobb egyedül.
Nincs abszolút győztes, helyzet- és partnerfüggő.
Évekig voltam szingli. Már évek óta kapcsolatban vagyok. Szinliként csak mentegetőztem hogy ilyen meg olyan előnyei vannak és semmi hátrány.
Mostani szemszögből ez egyáltanlán nem igaz, csak áltattam magam.
Egy jó kapcsolatban sincs semmilyen megkötés, ha nem érzed magad szabadnak akkor a kapcsolattal van baj (nirtoklási- uralkodási vágy).
A szex sokkal kiszámíthatóbb stabilabb minőségileg ezerszer jobb, érzékibb. érzelemdúsabb stb.
Anyagilag is sokkal jobb mindkét részről.
Társam, barátom van jóban rosszban. Szingliként csak a jóban volt meg.
Semmilyen előnyét nem látom a szingli létnek, aki nem talál magának párt az szokta hangoztatni az egyedüllét előnyeit mindaddig amig kapcsolata nem lesz. Like me.
Én most épp a szinglilétet szeretem, nem akarom lekötni magam. Majd pár év múlva.
21L
Éppen párkapcsolatban vagyok, amiben jól érzem magam, és szeretném, ha sokáig tartana.
Voltam szingli is, annak is voltak előnyei, szép pillanatai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!