Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedés elején heti hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés elején heti hány találkozó normális?

Figyelt kérdés

Férfinek elég 1x

Nekem 2-3x jó lenne

Mindketten egy városban lakunk

Ha meg akarom ismerni a másikat minél többször akarom látni, nem?

Nálatok hogy volt?

febr. 16. 17:59
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
60%
Hát ha nem egyeznek az igények akkor jobb külön folytatni és keresni hozzád hasonló férfit. Ő neki megfelel és megértem. Én se akarok hetente többször randizni csak azért mert bejön. Van életem rajta kívül és eszem ágában sincs miatta eldobni.
febr. 16. 18:00
 2/29 anonim ***** válasza:
72%
2-3x találkozunk, mindketten Budapest. Kb másfél hónapja tart a dolog, ha kijön a lépés, a hétvégét is együtt töltjük.
febr. 16. 18:01
 3/29 anonim ***** válasza:
14%
Annyira nem siet, a hét más napjain még meg akar ismerni pár másikat is, hogy tudjon választani. Még egy kicsit várhatsz, hogy téged választ e...
febr. 16. 18:02
 4/29 anonim ***** válasza:
60%
Kérdés szexeltél-e már vele bár gondolom már igen és most már nincs miért tepernie. Nyilván nem fogtad meg annyira. Viszont azt tegyük hozzá, hogy nem egyformák az emberek és nőkben ugyanúgy vannak olyan típusúak akiknek elég a heti egyszeri randi főleg friss ismeretség során.
febr. 16. 18:04
 5/29 anonim ***** válasza:
66%

#1 vagyok és hiába a lepontozás akkor is ahhoz tartom magam hogyha nem tetszik akkor felejtsd el őt. De én sem vagyok olyan, hogy azért mert csetelgetünk mindjárt beleesek a másikba. Sőt még ha oda is vagyok érte nem fordult ki a világ önmagából. Dolgozom, vannak barátaim, családom, hobbijaim, pihenni is szeretnék egyedül bárki társasága nélkül és soha nem tenném előbbre az alig megismert pasit mint azokat a személyeketismerek és szeretek. Persze a hobbi is előbbre tart. Majd ha úgy látom, hogy haladunk akkor talán többször randizunk.

Amúgy sem a randik mennyisége dönt hanem a minőség.

febr. 16. 18:11
 6/29 anonim ***** válasza:
59%
Legalább heti 2-3 randink volt, de szinte minden nap találkoztunk. 20 évesek voltunk és egy kollégiumban laktunk, egy egyetemre jártunk.
febr. 16. 18:11
 7/29 anonim ***** válasza:
60%

"Hát ha nem egyeznek az igények akkor jobb külön folytatni és keresni hozzád hasonló férfit."

Evvel egyetértek, a többi miatt lettél sztm lepontozva (én nem pontozok).

Heti 2 azért kell, nekem is van elég dolgom, de mindenki arra szakít időt, amire akar.

Én hagynám is, valószínűleg annyira nem érdekled.

N 33

febr. 16. 18:49
 8/29 anonim ***** válasza:
59%

De miért ne érdekelné? Azt se tudjuk milyen munkája van, azt se tudjuk milyen a családi, baráti kör, semmit az égvilágon sem tudunk róla, de kijelentetted te is #7, hogy nem érdekli a kérdező!

Amúgy ti milyen kétségbeesettek vagytok már. Jön a kani és akkor csapot papot otthagyva 2-3x hetente randiztok hétről hétre? Vagy már naponta együtt lógtok, pontosabban keféltek és akkor arra mondjátok, hogy ismerkedés? Vagy hogyan értitek? Nem, még most sem az dönt, hogy mennyiszer találkoztok hanem, hogy milyen az a randi. Hiába visz el öt csillagos étterembe ha csak szexelni akar, vagy eszébe se jut miről beszéltünk előző randin. Hiába van velem hetente többször ha amikor nincs még csak fel sem hív, hogy mi újság, vagy amikor én elveszítettem a munkahelyem az is hidegen hagyja.

Az számít, hogy milyen hozzám, hogyan beszél velem és ha hetente egyszer tud randizni, vagy ő neki elég pár heti randizási időszakban akkor nem azt mondom, hogy le se szar, keresgél más nőt hanem kirakom.

Ugyan miért kéne tűkön ülni jóformán idegen miatt? Elment az eszetek?

febr. 16. 18:58
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk heti 1 randi volt de az 3 napos.
febr. 16. 19:01
 10/29 anonim ***** válasza:
50%

8 sztm! Nekem ez a véleményem, neked az.

Valószínűleg (nem biztos)! Ha érdekli is a kérdezőnek ez kevés. Te is írtad, ha nem egyeznek ebben nem kell erőltetni.

Továbbá nem vagyok kétségbe esve, van párom, köszi.

Kani 😅.

Nálam a minőségi randi is dönt, de heti 1 kevés. Az egyik tali lehet rövid is.

Igen, olyannal se folytatnám, aki nem érdeklődik.

febr. 16. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!