Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja minden nő ezt?
Hol is kezdjem? Talán először magamról egy kicsit, hogy érthető legyen a problémám.
32 éves, eléggé jóképű férfi vagyok, kellő adag magabiztossággal. Sportoltam/sportolok most is, ez látszik is rajtam. Nagyon jól keresek, ez is látszik rajtam.
Ezeket csak azért írtam le, hogy érthető legyen, hogy az ismerkedés soha nem okozott különösebb problémát, most meg pláne nem.
Az elmúlt időszakban számos randim volt 24 évestől egészen 30 éves korú nőkkel. Mind csinos, művelt(nek tűnő), intelligens, diplomás volt.
A gondom azzal van, hogy ezeken a randikon, szinte kivétel nélkül mindig oda lyukadtak ki a hölgyek egy-másfél óra beszélgetés után, hogy mennyit keresek, milyen autóm van, hová szoktam járni nyaralni, van-e megtakarításom és mennyi, stb.
Én nem tudom, hogy most tényleg ez-e a tendencia, vagy csak nekem volt "szerencsém" kifogni ezeket a típusú nőket?
Tényleg minden nőt már csak a pénz érdekel és nem kíváncsi a másik személyiségére, érzelmeire? Ez eléggé elkeserítő, ha így van.
Nem beszélsz anyagi dolgokról, nem beszélsz arrol milyen beosztásban vagy, "bevásárolsz" egy ocsóbb ruhatárt randira. Nem mondod meg hol élsz.
Sokkal szegényebbnek adod ki magad ami vagy. Nem ajánlsz olyan helyett ahova pénz kell (drága étterem, cukrászda, kiállítás stb.).
Szépen kiszelektálod a csajok közül ki az aki érted és ki aki a pénzedért lenne veled.
leginkább az keres pénzest akinek nincs pénze, vagy csak ideig-óráig van meg (szülők áltak és késöbb magának kérdéses hogy megtudja-e teremteni és ezt tudja önmagáról).
24/L
22-es jól mondja. :)
Úgy kell! ;)
17/L
Szóval, ha meglátsz egy férfit és látod, hogy mondjuk ami rajta van ruha tetőtől-talpig, az x százezer forintos nagyságrend, akkor azért már sejted, hogy nem havi 80e Ft-ból él, és ehhez még a kocsikulcsát sem kell látnod.
jajj, ezt a fiatal nők azonnal tudják. Olyanok mint egy áruház pénztárgépe, a drága cuccokat azonnal beazonosítják sőt még a pontos árat is tudják..
Zara,H&M ruhatár randira és sok sikert!
utolso vagyok
A bankkártyásat nem szószerint értettem! ;)
Persze nagy valószinűséggel anélkül is tudnám. Értem,mit mondasz.
17/L
Mivel én még elég fiatal vagyok, ettől függetlenül voltam már rengeteg randin. Voltam már olyan sráccal is randizni akin látszott,hogy hozzád hasonló és mondjuk a randin rendesen a zsebébe is nyúlt (ami szerintem fölösleges volt) de ettől nem tartottam jobbnak azt a randit,vagy nem került előrébb a srác!! Nekem például sokkal jobban tetszik ha első randin nem elvisz egy puccos étterembe,meg körbekocsikázzuk a fél várost...
Szerintem ha tényleg ennyire rosszak a tapasztalatok,akkor próbálj változtatni,olcsóbb randihelyszín,esetleg más helyekről megismerni a lányokat...
Az hogy mondjuk megkérdezem hogy szokott-e nyaralni, szeret-e utazni vagy h tud-e vezetni nem azért van mert a pénztárcájában kutakszom (szerintem a többi nő sem, egyszerűen mert kíváncsi az ember :))
u.i.: Azért a férfiakat sem kell sajnálni ha hencegnijük kell az egzisztenciájukkal ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!