Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nagyon tetszene nektek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyon tetszene nektek egy lány (inkább már nő), de nem lenne semmi kapcsolat köztetek, mernétek ráírni Facebook-on? Lányok/nők, elítélendő egy ilyen ismeretlen megkeresés? Mert... (Befejezés lent.)

Figyelt kérdés

Mivel nagyon sok nőtől lehet a netes fórumokban (itt is) olvasni a következőt, valami hasonló hangsúllyal: "Mikor fogjátok már megérteni, hogy A FACEBOOK NEM ISMERKEDÉSRE VALÓ???!!!"

Ezen utóbbi megnyilvánulások miatt nem tudom merjem-e egyáltalán...

Meg persze az is lehet, hogy amúgy sem adná meg a lány a Facebooknak az engedélyt, hogy az ismeretlen levelet elolvassa (mert ilyen opció van). Így olvasatlan maradna.

tegnapelőtt 19:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak ez az egy lehetőséged van? Mert akkor persze.
tegnapelőtt 19:58
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem manapság miért számít tolakodónak egy közeledési szándék.. megpróbálom, nem, aztán mindenki megy a maga dolgára.
tegnapelőtt 19:59
 3/17 A kérdező kommentje:
Igen. Mint írtam nincs köztünk semmilyen kapcsolat, tehát sem nem láttam valahol, sem nem haver ismerőse, sem nem rokon ismerőse, nincsenek közös ismerősök a neten. Semmi nincs.
tegnapelőtt 20:00
 4/17 A kérdező kommentje:
Ez elsőnek ment.
tegnapelőtt 20:00
 5/17 anonim ***** válasza:
Máshol tényleg nem tudsz vele kapcsolatba lépni az elolvasatlan üzenet opciója miatt?
tegnapelőtt 20:01
 6/17 anonim ***** válasza:
50%

Nem elítélendő, de én ezekkel nem foglalkozom, általában megy az archivált üzenetek közé azonnal, ha meg is nézem.

Maximum ha olyan írna, akit ismerek valahonnan és nekem is szimpi volt, akkor lehet érdekelne a dolog. Idegenekkel nem állok le ismerkedni csak úgy a semmiből.

tegnapelőtt 20:03
 7/17 A kérdező kommentje:

"Nem is értem manapság miért számít tolakodónak egy közeledési szándék."

Mert ezt és hasonlókat ordítják a neten:

"Mikor fogjátok már megérteni, hogy A FACEBOOK NEM ISMERKEDÉSRE VALÓ???!!!"

(Nem egy, nem két nő igen határozott véleménye ez és az ilyesfélék.)

tegnapelőtt 20:03
 8/17 A kérdező kommentje:

"Idegenekkel nem állok le ismerkedni csak úgy a semmiből."

Na ez engem rendkívül érdekelne hogy mégis miért nem?!

tegnapelőtt 20:05
 9/17 A kérdező kommentje:
Hiszen ha az utcán találkozol vele, valaki bemutat neki, vagy egy fesztiválon találkoztok - ugyanúgy vadidegen számodra.
tegnapelőtt 20:05
 10/17 anonim ***** válasza:

De akkor hogy szemelted ki? Elkezded nézegetni a profilképeket a FB-on? Csalódni fogsz sokan olyan képeket tettek fel, hogy fel sem ismernéd élőben.

Egyébként ebből a szempontból igaz, a FB nem erre van kitalálva. De ha láttad valahol, és megtetszett, szerintem írj rá nyugodtan, mit veszíthetsz, max. nem válaszol.

tegnapelőtt 20:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!