Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy kolléganőről érdeklődök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy kolléganőről érdeklődök, 2-3 naponta kérdeztem tőle ezt-azt, meg többször kérdezősködök róla (jár e kirándulni), gondolhatja rólam, hogy beakarok majd próbálkozni nála ? (nyíltan nem akartam randira hívni, mert közvetlen kolléga)

Figyelt kérdés
tegnap 10:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha látja rajtad, hogy szívesen "khhmm" akkor tudja mire a fene nagy érdeklődés viszont nem biztos, hogy viszonozza tehát hiába tartasz neki interjút...
tegnap 10:22
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
Persze, hogy ezt fogja gondolni. Mi másért érdeklődnél a magánéletéről?
tegnap 10:25
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem akarok tőle semmit, értek én a jelekből, de szeretek jóban lenni a kollégákkal, főleg, ha vannak közös hobbik, közös érdeklődési körök.
tegnap 10:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne hazudj már amikor a zárójelbe randit írtál. Nem mersz lépni mert ha rosszul sülne el attól még dolgozni kéne mellette, vele.
tegnap 10:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz tőle semmit, akkor maradj a kollegális viszony határain belül. Nem vagytok barátok, ne kérdezgesd a magánéletéről, mert baromi félreérthető tud lenni.
tegnap 10:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Persze, randi témában írtam. Ő is kérdezősködik rólam, mit csinálok otthon munka után. Érezném, hogy bejövök neki, lépnék, mert tetszik nagyon.
tegnap 10:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Na látod, hogy fölöslegesen hazudsz.
tegnap 10:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor mi a gond? Hívd el randira.
tegnap 10:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem akarsz tőle semmit? Utána meg randiról van szó?

Döntsd már el melyik kamukérdés legyen!

Amúgy pont ebben vagyok. Nekem nagyon szimpi a csávó, ugyanazok a témák, közvetelnek vagyunk, mosolygunk de nem akarok tőle semmit. Külsőre nem jön be.

tegnap 11:17
 10/11 A kérdező kommentje:

9#

Tudna e a csávó olyan dolgot csinálni a külsejével pl. kigyúrtabb lenne, haján változtat, fogait rendbe teteti, nagy orra van megplasztikáztassa. Csávó, ha külsőre megváltozna úgy bejönne e neked, ha már belsőre nagyon bejön ?

tegnap 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!