Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Többszöri beszélgetés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többszöri beszélgetés után mindig a férfinek kell keresni a nőt?Mire vélitek ezt a szitu így kívülállóként?

Figyelt kérdés
Lehet rosszul vagyok összerakva,de a beszélgetést én kezdeményeztem egy nővel,akivel már régebb óta ismerjük egymást,de mostanában az élet megint egymás útjában sodor minket,majd többször beszéltünk,majd elhívtam randira,amit lemondott,mert közbe jött valami családi dolog.Jó mondom semmi gond,megesik az ilyen,nem haragudtam rá.Majd vissza kérdeztem tőle Messengeren,hogy jó nem gond,de mikor lenne jó neki legközelebb!? Láttam hogy látta az üzenetet,de 3 hétig nem jött válasz,majd véletlenül összefutottunk és rákérdeztem,miért nem válaszolt nekem,hogy mikor lenne jó a randi?Majd hebegett, habogott,aztán pár óra múlva jön üzenet,arra a 3 hetes válaszra,hogy jó neki a szombat.Majd órákat beszéltünk utána,de már többszöri beszélgetés után is megfigyeltem,hogy magátol soha nem ír rám,hogy mi újság , hogyan telt a napod stb.Ha nem írok rá,akkor azt kérdezi,hogy miért nem írtam rá,ezt már kétszer eljátszotta.Nem tudom lehet én vagyok rosszul összerakva,de többszöri beszélgetés után, szerintem simán elvárható,hogy egy nő is rákérdez a férfira, legalábbis akikkel eddig ismerkedtem nem okozott gondott.Nekem ez furcsam!Nektek erről mi a véleményetek?
aug. 15. 20:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy leszar mint az állat téged és te még próbálkozol. 3 hétig nem ír... elfelejt simán.. nem vagy neki fontos. Nekem tuti nem lenne időm erre.
aug. 15. 20:37
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Megtart téged a tarsolyba, de nem biztos, hogy előszed valaha. Ennyi röviden. Ha van eszed akkor inkább letiltod.
aug. 15. 20:38
 3/22 anonim ***** válasza:
0%
Az, hogy óvatos. Egyértelműen óvatos.Szerény megfigyelésem alapján aki nehezen megy egy kapcsolatba, az felelős ember, az nem egy huszadrangu, hányaveti ember.
aug. 15. 20:41
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek veled. A kezdetek után ugyanúgy ő is kereshetne téged.

Ha nem teszi, annak csak egyetlen oka van: messze nem vagy neki olyan fontos, mint ő neked.

Az mindennél beszédesebb, hogy ő mondta le a randit, és utána nem keresett sőt nem reagált a te megkeresésedre sem (hogy mikor pótoljátok a randit). Ha nem futtok össze véletlenül, akkor ez a randi sem jött volna létre, igaz? Ill. egyelőre még ez sem biztos, hogy meglesz, várjuk meg a szombatot.

Szóval ne éld bele magad nagyon. Ha szombaton azt érzed, hogy nagyon szívesen van veled, akkor van értelme folytatni, egyébként nem. Ill. ha ezt is lemondja, akkor nem érdemes tovább foglalkozni vele.

aug. 15. 20:42
 5/22 A kérdező kommentje:

ma 20:41

Lehet hogy igazad van,de az is lehet amit fentebb írtak,hogy mondjuk pont lesz@rja a másikat és nem veszi komolyan.Nekem ez furcsa viselkedés....Most őszintén,ha neked valaki tetszik és azért randiznál azért vele,3 hétig nem válaszolsz??Én is óvatos vagyok,de azért ennél próbálok konkrétabb lenni,hogy azért adjak jeleket a másik irányában.

aug. 15. 20:46
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem óvatos, hanem leszar. Ha óvatos lenne akkor puhatolózna feléd és próbálna felderíteni téged. Itt az ellenkezője történik, eltűnik, és huszadrangú senkiként bánik veled. Véleményem szerint ha lesz is randi, akkor is csak unalomból vagy egó tuningból fog belemenni. Talonban vagy, és ha ennyire eltűnik akkor biztos van pár másik jelölt, akik felé ténylegesen érdeklődik. Na nekik biztos nem tűnik el három hétre, talán még azért is kapar hogy randira hívják őt a kiszemeltjei.
aug. 15. 20:53
 7/22 A kérdező kommentje:

ma 20:42

Én már nem élem bele magam,én már azon gondolkodom,hogy most én mondom le a randit.Ez már valahogy olyan furcsán adja ki magát...nem haragszom rá,de őszintén szólva,hogy 3 hétig nem adott választ ez kicsit rosszul esett.De a lényeget kihagytam!Amikor ezt mondtam neki,hogy nem szemrehányás,de válaszolhatott volna valamit,akkor az volt a válasza,hogy utána még én is írhattam volna...mondom tessék?Ha nekem nem válaszol valaki, arról joggal feltételezhető,hogy nem akar velem beszélgetni.Meg hát mondom a számból sem akarok s#gget csinálni,azért mindennek van hátára.Szóval elég érdekes számomra ez a hozzáállás...

aug. 15. 20:56
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Annak kell keresni a másikat, akinél a labda pattog. Az ilyen berögződéseket meg el kell felejteni, hogy „azért neked kell nyomulni, mert te vagy a férfi”.

A lényeg, hogy te a részedet becsülettel megtetted, ő meg b*szott válaszolni. A kitartásodat meg csodálom. 3 hétig várni egy válaszra? Még 1 hét is sok!

Aki bizonytalan, meg mimózamód visszabújik a s*gglyukába egy ártatlan kérdéstől, az még éretlen és nem érdemel meg egy rendes kapcsolatot. Az ilyeneket hagyni kell a pitsába, felesleges rájuk még külön időt is pazarolni, a figyelmességről meg nem is beszélve.

Azt meg simán el tudom képzelni az ilyen fűben lapító szerencsecsomagokról, hogy amíg a kérdezőt talonban tartotta, addig bátran magába próbált pár farkat, meg ki tudja még mit… 🤔

aug. 15. 20:57
 9/22 A kérdező kommentje:

ma 20:53

Igen ezen már én is gondolkodtam,és valószínűleg igazad is van azzal kapcsolatban,hogy ő szerintem csak az egoját akarja fényezni ,vagy csak kalandként tekint rám.

aug. 15. 21:01
 10/22 anonim ***** válasza:
26%
5 Ha le... akkor semmit nem kommunikálna. Ennyire nem ismered a nőket?:D
aug. 15. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!