Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Többszöri beszélgetés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többszöri beszélgetés után mindig a férfinek kell keresni a nőt?Mire vélitek ezt a szitu így kívülállóként?

Figyelt kérdés
Lehet rosszul vagyok összerakva,de a beszélgetést én kezdeményeztem egy nővel,akivel már régebb óta ismerjük egymást,de mostanában az élet megint egymás útjában sodor minket,majd többször beszéltünk,majd elhívtam randira,amit lemondott,mert közbe jött valami családi dolog.Jó mondom semmi gond,megesik az ilyen,nem haragudtam rá.Majd vissza kérdeztem tőle Messengeren,hogy jó nem gond,de mikor lenne jó neki legközelebb!? Láttam hogy látta az üzenetet,de 3 hétig nem jött válasz,majd véletlenül összefutottunk és rákérdeztem,miért nem válaszolt nekem,hogy mikor lenne jó a randi?Majd hebegett, habogott,aztán pár óra múlva jön üzenet,arra a 3 hetes válaszra,hogy jó neki a szombat.Majd órákat beszéltünk utána,de már többszöri beszélgetés után is megfigyeltem,hogy magátol soha nem ír rám,hogy mi újság , hogyan telt a napod stb.Ha nem írok rá,akkor azt kérdezi,hogy miért nem írtam rá,ezt már kétszer eljátszotta.Nem tudom lehet én vagyok rosszul összerakva,de többszöri beszélgetés után, szerintem simán elvárható,hogy egy nő is rákérdez a férfira, legalábbis akikkel eddig ismerkedtem nem okozott gondott.Nekem ez furcsam!Nektek erről mi a véleményetek?
aug. 15. 20:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

#20 „Nem növeli az egonkat ronda pasik nyálazása. Ahogy az sem bók, ha egy fogyatékos mondja, hogy okos vagy. Vagy egy rántottát főzni nem tudó ember dicséri a főztöd.”

Ki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli. 🥹

aug. 15. 22:22
 22/22 A kérdező kommentje:

ma 22:02

Jaj de frusztrált valaki..🤡😂

aug. 15. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!