Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként rossz ötlet kezdeményezni a beszélgetést (újra) ?
Mivel nem igazán mozgok otthon a “mai világ” ismerkedési szokásaiban kicsit meg vagyok lőve.
Tudom, hogy alapesetben, ha egy férfi akar valamit, tesz érte, de sokmindent hallottam én már. Mivel én kapcsolatban éltem (volt párom sajnos elhunyt), így különösebben nem figyeltem ezekre.
Az “újrakezdés” és próbálkozás időszakában belefutottam jónéhány emberbe, viszont egy volt, akit - sajnos - megkedveltem valamiért. Az ismerkedést ő szakította félbe, néhány hónapja nem beszélünk már. Pár hete érkezett a semmiből 1-2 értesítésem közösségi oldalakon, hogy elkezdett kedvelni egy-egy régi posztot aztán a kirakott sztorit, bármit. Tudom, ez nem feltétlen jelent bármit is, viszont elgondolkodtam, hogy esetleg még egy próbát megérdemel talán, maximum újra befejezzük/el se kezdjük. Tényleg nem tudnám megmagyarázni, hogy miért kedveltem meg ennyire, de ezt nem mindig irányítjuk. Nem egyszerű eset, és nem is a legkommunikatívabb ember…nagyon nem… :D
Férfiak, szerintetek kellemetlen, ha a nő ír? Nők, mit gondoltok?
Hogyan lenne érdemes nyitni?
Így 27 éves nőként nem gondoltam, hogy ilyeneken kell még agyalnom. Ráadásul kérdeznem is róla. Mindenesetre előre is köszönöm a segítségeket!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Bennem főként azért volt ez kérdéses, mert ugye, mint írtam, korábban ő egyszer lezárta az ismerkedést.
Azért lehet, hogy megpróbálom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!